rick 1 Napisano 28 Marca Co sądzicie o ścinanie liści wiatrakowych w box, które i kiedy ścinać jeżeli w ogóle? Chodzi mi o ścinanie nie typu 14 dni przed zbiorami ale 2 tyg po rozpoczęciu fazy kwitnienie, tym bardziej ze mam dosyć mało miejsca dla każdej rośliny bo box jest 80x80x160 a są 3 rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,144 Napisano 28 Marca @rick co do usuwania liści to każdy robi po swojemu... Do 3 tygodnia flo można spokojnie usuwać. Na forum jest kilka tematów o defoliacji, lollipoppingu, poczytaj i działaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 28 Marca Ja mam 80x80 i 6 roślin. Tym razem prawie nic nie wycinałem. Ale ostatnie grow było cięte ostro od samego początku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 28 Marca Ile ludzi tyle opini. Ja staram sie przyzwyczajac rosliny tnac wiatraki od samego poczatku do samego konca. Odpuszczam tylko w czasie indukcji bo juz raz mnie nastraszyli i rosliny poszly w kontener😂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rick 1 Napisano 30 Marca W dniu 28/03/2024 o 13:30, WBB napisał: Ja mam 80x80 i 6 roślin nie za dużo na takiego box? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 31 Marca @rick no troszkę tak. Miały tu być 4 donice 10L a w drugim, mniejszym boxie 3 donice 5L. A że zamiast 3 wyszły 2 to zdecydowałem, że wszystko w jednym spróbuję zmieścić. Może być problem jak będę chciał za chwilę osuszacz wrzucić do boxa. A w tym boxie już miałem 9szt 5 litrowych doniczek z automatami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach