Toni 25 Napisano 20 Marca Witam fachowców doradźcie proszę co jest nie tak? ,dziewczyny to , apollo F1 Hybryda , w sumie od początku zaczął 5 tydzień, od tygodnia przeszły na Flo, pojawiły się plamki na górnej parti ,u szczytu wyschnięte i zwinięte końcówki, lampa 75% i na 40cm , ph 6,2. Nawozy do tej pory , 2 razy podlane bio grow 16 ml na 12 litrów wody,., Bio heaven 40ml w sumie od początku na 30 litrów wody,. Bio Blom od niedawna 2 razy były podlane w sumie 30ml na 21litrow wody ,Top Max wsumie dwa razy podlane niedawno 21ml na 21 litrów wody,,. I raz podlane cal mag 3,5ml na 7 litrów wody. Proszę o porady bo coś tu im nie pasuje . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 20 Marca @Toni chyba calmag w większej ilości potrzebny, słaba jakość zdjęcia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 20 Marca @Lady Green wiem nie mogę coś dodać jakieś problemy zaraz sprobuje cos zrobic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 20 Marca (edytowane) @Toni daj im tych nawozow od serca bo glodne ze masakra. Zapodaj po 5ml/l grow bloom i top max i 3ml/ calmagu przez 2 podlania i obserwuj Edytowane 20 Marca przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 20 Marca 16 minut temu, Lady Green napisał: @Toni chyba calmag w większej ilości potrzebny, słaba jakość zdjęcia. Chyba teraz już coś widać na fotkach ,proszę o poradę @Boczelli kurcze głodne 😂 a tak ostrożnie i pykałem, no dobrze jutro dostaną papu 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 20 Marca @Toni głodne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 20 Marca @Boczelli czyli bez bio grow rozumiem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 20 Marca @Toni wyglądają też na jakby przesuszone? Ile piją i jakie donice? Nawozy podawaj im minimum wg tabeli, tak jak @Boczelli wspomniał możesz podać sporo więcej. Przy calmag możesz pominąć grow i bloom. PK jakieś masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 20 Marca @Lady Green donice 11l ,co dwa dni 12 litrów daje wody, czyli jak Cal mag daje im to bez bio grow I Blom tak rozumiem ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 20 Marca @Toni ja bym im jeszcze ze 2 razy dal io grow bo widac ze azotu im brakuje a to dopiero poczatek kwitnienia. Tak lepiej dawac CalMag na zmiane z innymi nawozami. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 20 Marca @Lady Green mam tylko z biobizz, bio blom , top max , bio grow ,bio heaven i cal mag. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 20 Marca @Boczelli a czy mogę jutro sypnac wszytkie razem odżywki do jednej wody czyli, bio grow, bio Blom i top.max i na przykład jeszcze cal mag? . Dostaną w jednym pakiecie co wy myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 20 Marca @Toni 5 doniczek? Kolor liści bez lampy jest taki sam? Co do pakietu, wszystko jak napisałeś tylko bez calmag, lub wszystko bez grow i bloom. Tu masz tabelkę. WK 3 to 1 tydzien flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 20 Marca @Toni lej wszystko oprocz cal magu. Cal mag daj przy kolejnym podlaniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 20 Marca @Lady Green tak jak światła nie ma to nic się nie zmienia tylko liscie są oklapniete @Boczelli dzięki kolego zrobię jak napisałeś, 💪👍 @Lady Green dzięki bardzo jestem spokojnieszy o moje panny z wami jest zawsze gicio💪👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 20 Marca 25 minut temu, Boczelli napisał: @Toni lej wszystko oprocz cal magu. Cal mag daj przy kolejnym podlaniu Ja zrobiłabym odwrotnie 😅🙈 więc korzystając z okazji zapytam - czemu taki wybór? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 20 Marca @Lady Green pierwiastki N P i K wchlaniaja sie dluzej niz Ca i Mg, szczegolnie organiczne. Do tego ich niedobory sa gorsze dla rosliny na tym etapie niz Ca i Mg, dlatego ja bym zrobil tak jak napisalem. @Toni mierzysz pH? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 20 Marca @Boczelli tak tak mistrzu 6,2ph 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 21 Marca Dałem im dziś 30ml.bio grow , 20 ml.,bio blom, 20 ml bio heaven ,i 10 ml top max, na 11 litrów wody, może się podniosą, 💪👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 21 Marca @Toni ja bym ta dawke nawozow jeszcze x2-3 dal. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach