Boczelli 3,326 Napisano 22 Marca @moonka aa no to zwrqcam honor, zajebalem sie w akcji 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 22 Marca @MadBee Jeżeli lecisz z Biotabsem(poleeecam <3) to prócz rzeczy które są w zestawie czyli: Startrex, mycotrex, bactrex, orgatrex i tabletki, to koniecznie dokup do tego herbatkę, czyli: BIOTABS Pk Booster Compost Tee i BIOTABS BIO PK 5-8. Do Tej Herbatki będziesz potrzebował tez napowietrzacz taki jak do akwarium, bo nim właśnie robisz tę herbatkę ^^ Im lepiej napowietrza, tym więcej pozytywnych bakterii nam się namnoży. Ja korzystam z takiego do akwarim do 300L i jest ok. Nie ma prostszej metody moim zdaniem. Lejesz tylko samą wodę, potem na kwicie na przemian z herbatką i PK. Żadnych mierników, żadnych zmartwień o wodę i żadnych zmartwień o niedobory, żadnych zmartwień o przedawkowanie, bo to bio. Jak to mówią: "Don't Panic, its organic" ^^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 22 Marca @MiraiiNikki herbatke lejesz zmiaszana z pk? Pytam bo ja lalem na przemian herbatke i pk bez podawania czystej wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gonzo 2 Napisano 30 Marca W dniu 22/03/2024 o 04:54, Boczelli napisał: @MadBee I tylko mnie nie zalamuj i nie mow ze z takim sprzetem bedziesz tam trzymal automaty 😅 Jestem nowy i nierozumiem, proszę o rozwinięcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 30 Marca @Gonzo niektórzy bardziej cenią sobie jakość od ilości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach