Wilq 44 Napisano 19 Marca Siemanko i witam wszystkich zielarzy 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,342 Napisano 19 Marca @Wilq elo. Ładne skarpety 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilq 44 Napisano 19 Marca Dzięki, tak btw jeden mnie nazwał pedałem za to w DMach XD (chyba nie spodobał mu się kolor) 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Marca @Wilq a to nie prawda ?? kto nosi rozowe skarpety spodenki i bluze ?majtki tez masz rozowe ? , mordo u mnie na osiedlu by cie zajebali łapiesz ?? chyba , ze wracasz z love parade i zapomniales sie przebrac ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilq 44 Napisano 19 Marca Polecam jednak wyjechać poza swoje osiedle żeby zobaczyć, że ludzie ubierają się różnorodnie a kolor nie świadczy o orientacji, ale co ja ci tam będę tłumaczył 🙂 pojeździsz trochę po świecie poznasz życie to zobaczysz 😄 z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Marca @Wilq hehehehe czekaj czekaj czyli jestes wciaz na love parade w NL ? dobrze mysle ? jak cie bracia z Turcji czy Marokka zobacza i to tobie przyda sie fart nie mi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilq 44 Napisano 19 Marca Dobra bo cię odkleiło ziomek, tak jak ci pisałem w DM nie pal tyle, powodzenia Ci życzę mimo wszystko 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Marca @Wilq zawsze prawda boli ale co zrobisz , to raczej ty sie zastanow czy palenie ci sluzy? bo jak patrze na ta sweet foteczke i te nozki to raczej tobie trzeba zyczyc farta w zyciu i oddam ci swojego farta bo go potrzebujesz !!! 😄 powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MadBee 1 Napisano 19 Marca Witam wszystkich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Marca @MadBee witamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 19 Marca Witam i pozdrawiam cieplutko xDDD 😆 🤣 😆 🤣 😆 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilq 44 Napisano 19 Marca Propsy za skiety 🧦👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 19 Marca Nie wiem w czym problem problem z takimi skarpetkami. Sam mam kilka podobnych Happy socks i zawsze sie smieje, ze poprawiaja mi humor w tym ponurym jak ... kraju😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Marca @moonka dokładnie, nie wiem o co bol dupy. Ale kto jest dłużej na forum ten wie że @dziurawy często się do kogoś przypierdala i wyzywa 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Marca @vego1989 ja sie tylko zapytalem jak dlugo pedaluje ? czemu uwazasz ,ze sie przypierdalam ? a moze przypomnij konkretnie o co byly spiny ?? a potem nazywaj to przypierdalaniem sie lub wyzywaniem jak w dupie byles i gowno widziales tak?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Marca @dziurawy nie pierdol zes piekny. Spinasz sie gdzie sie da. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,342 Napisano 19 Marca Hahaha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Marca @vego1989 i taka kurwa gadka jest za kazdym razem 🙂 @WymiataczMega moze to dla ciebie smieszne , ze ksiadz gwalci dzieci , to tylko swiadczy o twoim iq i jaki pusty jestes , ale jak bys mial choc troche wiecej oleju nie byl bys tam gdzie jestes 😉 @WymiataczMega aaa i nie wchodzil bys w dupe kazdemu ,ze dobrze ida beda zbiory eheheheh nic wiecej napisac nie umiesz ?? czy tylko pismo obrazkowe jak widac ...? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,342 Napisano 19 Marca @dziurawy i to i to w sumie Gdzie o dzieciach wspomniałem?! Takiego drucianą szczotką! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Marca @WymiataczMega buehhheeh juz daj spokoj, wszystko wiadomo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach