Jump to content
moonka

Sezon 2024 uznaje za rozpoczety😁 4x sensi skunk (nasiona z mojego pierwszego krzaka)

Recommended Posts

Slowo sie rzeklo i jeden z doniczkowych critical wylecial z podworka. Drugi critical wyjada sie na potege i staram sie go ratowac orgatrex bo to jedyne co mam z azotem. Obie dostaja tez spore dawki bac organic bloom

A teraz cos dla @Lady Green czyli znajdz na drugim zdjeciu krzak konopii😂 u mnie wersja hard lub nawet extra hard ale nie moze byc za latwo. Dla ulatwienia dodam, ze jest praktycznie caly zolty🤣

20240917_190907.jpg

20240917_184154.jpg

@Boczelli no troche przegialem z tym zdjeciem bo faktycznie po zaladowaniu na forum nic nie widac. Konkurs w przedbiegach uznaje za niewazny😂 schowala sie za krzakami i slabo ja widac. Zakopywalem ja o 23.30 bez zadnego swiatla i miala wyladowac troche bardziej na prawo🤣 teraz czekam kiedy zniknie a zapewne nadejdzie to szybko😂

20240917_184127.jpg

A tak wygladal sylwester w domkach widocznych na zdjeciu wyzej🤣 pozniej sytuacja sie rozwinela jeszcze bardziej ale nie mam wiecej zdjec😂

20231231_214241.jpg

Przez ostatnie dni wiecej lezaly niz staly bo tak wialo i padalo ale nadal trzymaja sie calkiem dzielnie😂 strawberry w dalszym ciagu nabiera kolorow ale zadna nie nabiera masy. Brakuje im glownego czynnika czyli slonca ale na nie raczej nie ma co juz liczyc...

20240928_131838.jpg

20240928_131855.jpg

Padalo przez prawie tydzien a wystarczyly 2 dni bez deszczu i wygladaja jak wygladaja😅 w sumie to dobrze bo dostaly w koncu troche pk bo ciagle mam malutka nadzieje, ze cos z nich bedzie. Dopoki nie zobacze pierwszych najmniejszych oznak plechy to bede je trzymal🙂

20241003_174651.jpg

20241003_174658.jpg

20241003_174705.jpg

Moja trzecia roslinka wysadzona poza domem dzisiaj zakonczyla swoj zywot. Przyszli z kosiarkami i zmielili ja na pyl😂 mialem w weekend isc ja zobaczyc ale z tego co wiem z ziemi wystaje tylko kikut😂

Otrymowane i wrzucona na wage z czystej ciekawosci. Pokazalo 178gramow wiec tak jak pisalem z 30 suchego😂 tym razem trym poszedl wyjatkowo sprawnie bo towarzyszyl mi 3 letni syn😅 usiadl ze mna na podlodze na poddaszu, ogladalismy motokoty na yt a ja w tym czasie trymowalem. Pytan "waarom tata" bylo ze 100 i wytlumacz dziecku co i po co robisz😂

@szamayo no te wieksze szczyty sa calkiem spoko. Nawet troche napuchly. Ogolnie biorac pod uwage, ze na flo mialy moze ze 2 tygodnie slonca i normalnej pogody to jest calkiem spoko🙂 plecha to tylko ten kawalek znaleziony rano wiec pod tym wzgleden tez jest ok🙂

Wjezdza szara plecha... koniec sezonu i mam pecha😂 na jednym ze szczytow zauwazylem duze ognisko plesni. Od razu to usunalem oraz scialem rosline. Narazie wisi w calosci aby troche obeschla bo akurat padalo gdy sie za nia wzialem. Jutro trafi na poddasze na kolejne zabiegi😂

Sezon out 2024 uznaje za zakonczony. Nie liczylem ile w sumie wyszli tematu bo tym razem od poczatku traktowalem outa jako czysty fun i sadzilem co popadnie robiac roslinom przy okazji niezle zamieszanie treningami oraz przestawianiem z kata w kat

20241009_180641.jpg

20241009_195210.jpg

Edited by moonka