moonka 2,860 Posted September 17 Slowo sie rzeklo i jeden z doniczkowych critical wylecial z podworka. Drugi critical wyjada sie na potege i staram sie go ratowac orgatrex bo to jedyne co mam z azotem. Obie dostaja tez spore dawki bac organic bloom A teraz cos dla @Lady Green czyli znajdz na drugim zdjeciu krzak konopii😂 u mnie wersja hard lub nawet extra hard ale nie moze byc za latwo. Dla ulatwienia dodam, ze jest praktycznie caly zolty🤣 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boczelli 2,871 Posted September 17 (edited) Ja to chujowy jestem w te zgadywanki albo slepy bo nic nie widze 🧐 Edited September 17 by Boczelli Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted September 17 @Boczelli no troche przegialem z tym zdjeciem bo faktycznie po zaladowaniu na forum nic nie widac. Konkurs w przedbiegach uznaje za niewazny😂 schowala sie za krzakami i slabo ja widac. Zakopywalem ja o 23.30 bez zadnego swiatla i miala wyladowac troche bardziej na prawo🤣 teraz czekam kiedy zniknie a zapewne nadejdzie to szybko😂 A tak wygladal sylwester w domkach widocznych na zdjeciu wyzej🤣 pozniej sytuacja sie rozwinela jeszcze bardziej ale nie mam wiecej zdjec😂 1 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted September 22 Troche szronu oraz koloru🙂 Jednak dobre czasy sie skonczyly i nadchodza deszczowe dni... 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted September 28 Przez ostatnie dni wiecej lezaly niz staly bo tak wialo i padalo ale nadal trzymaja sie calkiem dzielnie😂 strawberry w dalszym ciagu nabiera kolorow ale zadna nie nabiera masy. Brakuje im glownego czynnika czyli slonca ale na nie raczej nie ma co juz liczyc... 3 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted September 29 Wczorajsza noc byla wyjatkowo zimna bi termometr pokazywal 4stopnie. Przez to strawberry zmienia kolory w oczach😂 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted October 1 Cos tam powoli przybieraja na masie ale nie licze na sukces😂 za to kolorek wchodzi elegancko🙂 3 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted October 3 Padalo przez prawie tydzien a wystarczyly 2 dni bez deszczu i wygladaja jak wygladaja😅 w sumie to dobrze bo dostaly w koncu troche pk bo ciagle mam malutka nadzieje, ze cos z nich bedzie. Dopoki nie zobacze pierwszych najmniejszych oznak plechy to bede je trzymal🙂 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted October 3 Troche balem sie, ze oklaply od zimna ale na szczescie sie podnosza😁 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted October 4 Moja trzecia roslinka wysadzona poza domem dzisiaj zakonczyla swoj zywot. Przyszli z kosiarkami i zmielili ja na pyl😂 mialem w weekend isc ja zobaczyc ale z tego co wiem z ziemi wystaje tylko kikut😂 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted Saturday at 01:35 PM Plecha na horyzoncie... znalazlem maly zalazek plesni i tak jak pisalem roslina od razu poszla do sciecia. Marne te topy bo nie napuchniete ale ze 30 gramow powinno byc😅🙃 3 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted Saturday at 03:37 PM Trym bedzie wieczorem ale ogarnalem jednego topa zeby zobaczyc jak to wyglada🙂 biorac pod uwage, ze jest to jeden z mniejszych to nie ma tragedii 3 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted Saturday at 07:45 PM Otrymowane i wrzucona na wage z czystej ciekawosci. Pokazalo 178gramow wiec tak jak pisalem z 30 suchego😂 tym razem trym poszedl wyjatkowo sprawnie bo towarzyszyl mi 3 letni syn😅 usiadl ze mna na podlodze na poddaszu, ogladalismy motokoty na yt a ja w tym czasie trymowalem. Pytan "waarom tata" bylo ze 100 i wytlumacz dziecku co i po co robisz😂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
szamayo 546 Posted Saturday at 07:56 PM Wygląda całkiem apetycznie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted Saturday at 08:01 PM @szamayo no te wieksze szczyty sa calkiem spoko. Nawet troche napuchly. Ogolnie biorac pod uwage, ze na flo mialy moze ze 2 tygodnie slonca i normalnej pogody to jest calkiem spoko🙂 plecha to tylko ten kawalek znaleziony rano wiec pod tym wzgleden tez jest ok🙂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted 23 hours ago (edited) Wjezdza szara plecha... koniec sezonu i mam pecha😂 na jednym ze szczytow zauwazylem duze ognisko plesni. Od razu to usunalem oraz scialem rosline. Narazie wisi w calosci aby troche obeschla bo akurat padalo gdy sie za nia wzialem. Jutro trafi na poddasze na kolejne zabiegi😂 Sezon out 2024 uznaje za zakonczony. Nie liczylem ile w sumie wyszli tematu bo tym razem od poczatku traktowalem outa jako czysty fun i sadzilem co popadnie robiac roslinom przy okazji niezle zamieszanie treningami oraz przestawianiem z kata w kat Edited 23 hours ago by moonka 4 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zycienamaxa 143 Posted 3 hours ago @moonka masz maszynę do trymu czy ręcznie golisz? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted 2 hours ago @Zycienamaxa recznie 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zycienamaxa 143 Posted 1 hour ago @moonka współczuję... ja w zeszłym roku po trymowaniu ręcznym jednego krzaka odrazu zamowilem maszynke bo kurwica by mnie wzięła jak bym miał tyle godzin siedzieć Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted 1 hour ago @Zycienamaxa ze 2h i krzak bedzie gotowy. Wlaczam sobie do tego dobra muze i czas zlatuje. Jednak rowniez zastanawiam sie nad kupnem maszynki bo czeka mnie sporo trymowania... Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites