lunatyk44 142 Napisano 18 Kwietnia Przed chwila pobawilem sie delikatnie w naginanko. Lst bez "kontrujacych". Plus lampa do nieba 🤣🤣 ✌️ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 18 Kwietnia w pudelku jak sie unormuje bo dzis troszke buszowalem, wyglada to tak A tu dziewczyny pierwszy raz na wybiegu i w naturalnym swietle chwile przed gimnastyka ✌️ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 23 Kwietnia Siema wariaty !! Zaraz stuknie 3 tydzien malolatek. Jak do tej pory tylko woda z power roots i ostatnio dostaly mala dawke calmagu od biobizz. Jedza co 3 dni po 0,5 l bimberku 😅. Dostana jeszcze 1x, moze 2x i mysle ze powoli bede zaczynal dawac terra bloom, ale power roots zostaje do jakiegos 6 tygodnia. Potem planuje green sensatin oczywiscie z bloom'em (co do calmagu wyjdzie w czasie). Jedna juz manifestuje swoje ja 🦄. Jakies dobre rady od was ? 😈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,342 Napisano 23 Kwietnia @lunatyk44 rady? Leć do sklepu po browary 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,144 Napisano 23 Kwietnia Dla mnie bezalkoholowe. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,144 Napisano 23 Kwietnia ...bo za dużo już dziś wypiłam... 🙈😉 no... odejść na sekunde od telefonu... i juz się wiadomości nie połączyły... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 23 Kwietnia @WymiataczMega moze potem 😊. 1:15 a ja do pracy wlasnie sie ogarniam 😶... @Lady Green bezalkoholowe to nie piwo ;) 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 24 Kwietnia @Lady Green @WymiataczMega dawajcie 😈😈😈 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 24 Kwietnia szybkie suszenie 🤭😅😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,144 Napisano 25 Kwietnia @lunatyk44 takie suszenie niszczy włosy, nie polecam. 😉 Lepiej jak naturalnie sobie same schną. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 25 Kwietnia @Lady Green niestety musialem, ale potem poszla odzywka i czesanko wiec jakos dadi ogarnal. Ale dziekuje za dobra rade ❤️⚘️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 25 Kwietnia @lunatyk44 ja to czasami musze paznokcie malować bo tatuś najlepiej maluje 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,144 Napisano 25 Kwietnia @lunatyk44 dadi ogarnia widze dużo rzeczy. 👍🏻 @WBB lepiej tak niż ona Tobie... 😉 Mnie jak kiedyś córka pomalowała pazokcie (na czerwono w dodatku) to po kostki prawie, zmywacz w domu się skończył... w sklepie kasjerka patrzyła na mnie z takim politowaniem... 🙈 Pewnie myślała że ze mnie taka artystka jest... 😉😂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 25 Kwietnia @Lady Green dadi to dadi, jest najlepsiejszy. "co nie co potrafie" 😏😅😅. No Pani kasjerka musiala miec niezly ubaw. Pracuje zawsze na nocna zmiane od 2 w nocy - kiedys poszedlem do pracy z pomalowanymi powiekami 🤣🤣🤣 @WBB znam to ✌️, ale czesto bywam tez "modelem" 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 26 Kwietnia siema wariaty !! dzis ladna paczuszke niespodzianke dostalem w ilosci 5szt. Kto by chcial miec taka ? 🤭🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 26 Kwietnia @lunatyk44 co to? Wibrator/masażer? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 26 Kwietnia @WBB kiedys palilem nie tylko jacki, akurat taka mi pasowala 👌. No ale z Twoim pomyslem, oto ten instrument staje sie urzadzeniem wielofunkcyjnym 🤣🤣🤣 😅😅😅😅😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 26 Kwietnia A tak maja sie dzis moje dziewczyny Messenger_creation_51d12086-93da-4292-a8b7-a5f696559070.mp4 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 29 Kwietnia siema wariaty !! na dzien dzisiejszy moje niewiasty prezentuja sie w oto ten sposob 😈. jak narazie zero niedoborow, wilgotnosc na poziomie 38 - 45 %, temperatura 24⁰. Wyskakuja do gory i ciesza oko ✌️. PS . Jak zwykle ktos cos, jakies rady 🤗 ? 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 6 Maja Siema, siema - 2 tydzien flo 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach