Gość Napisano 3 Marca @nwordslayer ja na sezonach kiedyś dawalem od razu cała sztukę w połowie doniczki, później na flo gdzieś w połowie dawalem po pół i było git.jezeli będzie filtr weglowy to nie będzie czuć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwordslayer 20 Napisano 3 Marca 42 minutes ago, vego1989 said: @nwordslayer ja na sezonach kiedyś dawalem od razu cała sztukę w połowie doniczki, później na flo gdzieś w połowie dawalem po pół i było git.jezeli będzie filtr weglowy to nie będzie czuć. no to ogarne pewnie se te biotabsy, a tak jaka woda podlewac jak bez nich? Jeśli chodzi o to gdzie bedzie ten growbox to juz chyba wyjdzie to w praniu, najwyzej kiedys kupie sobie ten oczyszczacz powietrza, bo inaczej to ja nie mam jak zalozyc rury @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Marca @nwordslayer zakładasz filtr wentylator i rura wylatuje poza box i dmucha do tego pomieszczenia co stoi. Tak to musisz mierzyc wode miernikiem, jak dodajesz nawozu to sie zmienia ph...dlatego stosuje biotabs no nie chce mi się z tym pier... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach