WBB 2,119 Napisano 29 Lutego Albo dobieramy lampę pod powierzchnię albo powierzchnię pod lampę 🙂 Jak wywalisz 100x100x175 to nie wiem ile tych żarówek tam będziesz musiał wpakować 🙂 Wysokość boxa nie ma znaczenia większego.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxxZiołoxxX 0 Napisano 29 Lutego To jakie wymiary ? Zrobię stelaż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Lutego na 60x40 będziesz potrzebował z 5 tych żarówek co Boczelli pokazał. Na 100x100 to z 25 sztuk. Chyba dobrze piszę... 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 29 Lutego @XxxZiołoxxX Może coś zgapisz👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 29 Lutego Na 100x100 to juz chyba sie nie oplaca robic zyrandoleda tylko kupic gotowa lampe. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 29 Lutego Musisz mieć dobre słońce. 80% weeług mnie to światło 1 inwestycja a wraca się szybko i zostaje z tobą na długo Też jestem zdania lepiej kupić raz a dobrze 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 29 Lutego @mateo 1 godzinę temu, mateo napisał: Musisz mieć dobre słońce. 80% weeług mnie to światło 1 inwestycja a wraca się szybko i zostaje z tobą na długo Też jestem zdania lepiej kupić raz a dobrze Wszystko w temacie 💪🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 29 Lutego (edytowane) @XxxZiołoxxX lampa to podstawa możesz nie mieć nic ale lampę musisz mieć na tym niestety nie warto oszczędzać. Edytowane 29 Lutego przez Growerseed 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxxZiołoxxX 0 Napisano 1 Marca Ile lumenów bo pisze tam że 20k czy 2k Taka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 1 Marca (edytowane) @XxxZiołoxxX nie taka, chyba ze chcesz ich ze 30sztuk dawac Edytowane 1 Marca przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxxZiołoxxX 0 Napisano 1 Marca To daj link albo screena do lepszej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 1 Marca @XxxZiołoxxX najpierw to podaj jaki metraz zeby bylo wiadomo jaka moc jest Ci potrzebna. Jakie zarowki sa najlepsze do budowy samodzielnie zyrandoleda pisalem ci we wcześniejszych postach. Nie szukaj pod haslem "zarowka do uprawy roslin" jakis burdelowych rozowych lamp bo nic z tego nie bedzie. Albo przychodzisz tu po rade od kogos doświadczonego albo robisz po swojemu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Marca (edytowane) @Boczelli dobrze napisałeś, a jak ktoś nie chce się słuchać to niech robi po swojemu 🤘 Edytowane 1 Marca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 1 Marca @vego1989 no bo przychodza tu ciagle tacy. Pytaja, czlowiek sie wysila zeby im pomoc, a oni i tak robia po swojemu. A potem wracają z placzem bo gowno wyroslo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Marca @Boczelli dlatego czasem warto że tak powiem "pojebac to"... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 10 Napisano 13 Kwietnia W dniu 29/02/2024 o 09:43, vego1989 napisał: @WBB nie no za 100 to nie 😁 ja to bym wolal zbierac fundusze i za jakis czas kupic coś konkretnego (namiot itd) I wtedy wystrtowac z normalna uprawa. Ale co kto woli Ta ma rację sam tak zrobiłem i nie żałuję hehe bez butów chodzę ale growbox jest he he🤪 Powaga odluz pozycz ale kup strata czasu iszkoda twojej męki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 23 Sierpnia Chyba każdy tutaj Ci powie to samo, nie oszczędzaj na sprzęcie- chcesz mieć fajne roślinki i cieszyć się jak rosną? Zainwestuj, zwrócić się... Mam tu znajomego który też chciał tanim kosztem, powiedziałem mu to samo co Tobie, większość chyba jest tego zdania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 30 Sierpnia @Mnich chyba trzeba zrobić takie zestawy i przykładowy budżet na wielkość namiotu żeby ludzie wiedzieli ile kasy muszą szykować. Bo naprawdę jak się idzie w większą powierzchnię to nie ma już sensu na jakieś oszczędzanie bo więcej będzie problemów z tego niż tak naprawdę zabawy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 30 Sierpnia Dokładnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach