XxxZiołoxxX 0 Napisano 29 Lutego Siema jaką lampę do marihuany do 100zł bo hajsu niemam ? I Jaki Nawóz do Ak47 od razu dawać ten ? https://www.growtent.pl/product-pol-1957-Nawoz-Biobizz-Bio-Bloom-250ml-organiczny-nawoz-na-kwitnienie.html?curr=PLN&country=1143020003&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gad_source=1 Bo dobrze wygląda Jeszcze się zapytam jaka ziemia ? bo niewiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lutego @XxxZiołoxxX ziemia moze byc i uniwersalna, ale jest ryzyko ze beda jakoes robactwa...jezeli chodzi o nawozy to najpierw dajesz na wzrost itd a pozniej dopiero na kwitnienie...poczytaj sobie tu forum, jest duzo info, albo prseczytaj czyjas fotorelacje i zobvaczysz jak sie prowadzi panny... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxxZiołoxxX 0 Napisano 29 Lutego Ziemie biobizz light mix 20l znalazłem I nawóz biobizz bio bloom 250ml na kwitnienie A na wzrost biobizz biogrow 500ml na fazę wzrostu Może być? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lutego @XxxZiołoxxX może być, to takie podstawy...calmag moze byc potrzebny np. Czy jakies inne mocniejsze stymulatory na flo by sinprzydaly...zależy jaka masz wode, być może vos będziesz potrzebował na obniżenie lub podniesienie pH. Możesz kupić starter z biobiz skoro idziesz w organike @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxxZiołoxxX 0 Napisano 29 Lutego To ? BIOBIZZ INDOOR TRY-PACK 250ML - ZESTAW NAWOZÓW I BOOSTERÓW Czy taki za 300zł bo jest też @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Lutego 12 minut temu, XxxZiołoxxX napisał: BIOBIZZ INDOOR TRY-PACK 250ML Tak ten, ten najmniejszy jak na 1 roślinę. To jest taka podstawa z nawozów... Lampę trza Ci ogarnąć... może jakiś CFL. Chłopaki się bardziej na tych lampach znają ode mnie.... Masz jakiegoś boxa/pomieszczenie gdzie to upakujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lutego @WBB szkoda pradu na cfl moim zdaniem, mam ts600 na sell 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Lutego @vego1989 wiem... ale za 100 jej nie popchniesz 🙂 Kolega musi mieć cokolwiek. Zobaczy co mu urośnie a po tym czasie sam będzie wiedział czy chce lepsza lampę... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lutego @WBB nie no za 100 to nie 😁 ja to bym wolal zbierac fundusze i za jakis czas kupic coś konkretnego (namiot itd) I wtedy wystrtowac z normalna uprawa. Ale co kto woli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxxZiołoxxX 0 Napisano 29 Lutego (edytowane) @WBB boxa mam z szafy będę robił dzisiaj Z poradnika na yt Jaką żarówkę cfl kupić? Edytowane 29 Lutego przez XxxZiołoxxX @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lutego @XxxZiołoxxX zalezy od wielkości boxa I zapotrzebowania na swiatlo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 29 Lutego @XxxZiołoxxX daj sobie spokoj z CFL. Kup sobie Solhetty z Ikei, albo Lsc w actionie kilka sztuk zaleznie od powierzchni. Jak dobrze pamiętam @Hulk niedawno budowal boxa na takich lampach i fajnie mu to wyszło 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Lutego Ja strzeliłem CFL bo jak pisałem chłopaki się bardziej znają na lampach innych niż led, hps 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 29 Lutego @WBB CFL to przezytek sprzed 10lat, wystarczy spojrzec na stosunek lm/W i cene. Zwykle zarowki LED o ktorych wspomnialem bija je na glowe. A budowa takiej lampy to tez prosta sprawa 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Lutego @Boczelli oczywiście. Ja tylko chciałem dać sygnał, że są lampy inne niż panele ledowe i hpsy.... ale nigdy się nimi nie interesowałem więc nawet nie potrafię podać ich nazw.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 29 Lutego @WBB spoko, kazda chec pomocy sie liczy 😉 @XxxZiołoxxX podaj jakie masz wymiary tej szafy i realny budzet to zaraz cos wymyslimy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxxZiołoxxX 0 Napisano 29 Lutego @Boczelli dzisiaj będę robić to podam wymiary @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Lutego (edytowane) @XxxZiołoxxX ale nie wystrugaj szafy 1x1m pod tą jedną roślinę 😉 Edytowane 29 Lutego przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxxZiołoxxX 0 Napisano 29 Lutego Myślę że szafa ma wysokość 150/175cm a szerokość pewnie z metr ale pomierzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lutego @WBB s czego nie?weg 60dni i jest pełna 😅😅😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach