carlos3232 3 Napisano 25 Lutego @Resio666 ok dzięki@Resio666 @carlos3232 a te wszystkie odżywki można razem mieszać big Bad z bio heaven i Bio Blum @carlos3232 no każda roślinka dostaje 250 ml wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 25 Lutego @carlos3232 Właśnie się zastanawiam dlaczego mieszasz bio z mineralnymi Nie powinno się mieszać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlos3232 3 Napisano 25 Lutego @Resio666 a tego to ja nie wiedziałem dzięki za informacje@Resio666 ok dzięki@Resio666 @Resio666 to co biobiszz tylko z biobiszz odżywki organiczne a ten planton z mikroelementami po prostu innego dnia albo tylko raz w tygodniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 25 Lutego 19 minut temu, carlos3232 napisał: no każda roślinka dostaje 250 ml wody 250 ml co 2 dni na donice 18l? Jakim cudem one jeszcze żyją? To zdecydowanie za mało. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlos3232 3 Napisano 25 Lutego @Lady Green dziękuję za poprawkę informacyjną to jaka wartość by była odpowiednia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 25 Lutego Naszykuj przynajmniej po litrze. Podlewaj wolno kontrolując wchłanianie wody. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 25 Lutego @carlos3232 ja niestety nie jestem pewna ile powinien pić automat na tym etapie, @Mr.Green jest dobry jeśli chodzi o naukę picia roślin, może coś Ci doradzi. Wg mnie z jednej strony litr może wydawac sie za duzo skoro piły po 0,25 ale z 2 strony czy litr nawilży chociaż całość tej ziemi? 🤔 Dałabym litr tak jak @WymiataczMega wspomniał i obserwowała. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 25 Lutego @Lady Green dokładnie 👍. Musi obserwować jak będą zachowywać się przy piciu litra😉. U mnie po litrze wczoraj nie było za ciekawie haha. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 25 Lutego @WymiataczMega witaj w klubie 😅 z tym że ja jak zwykle bez miarki więc nie wiem nawet ile. Wiem tylko że za dużo... 🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,401 Napisano 25 Lutego (edytowane) @carlos3232 po 1litr powinny lyknac bez problemu. Przygotuj po jednej butelce na rosline i lej etapami. Najpier nalej ze 300ml i poczekaj az wsiaknie. Nastepnie lej powoli polowe tego co zostalo i znowu poczekaj. Woda moze zaczac wyplywac dolem ale za chwile zostanie wessana do doniczki. Dolewaj powoli resztke i patrz czy nie przelewa sie z podstawki (o ile wogole cos do niej doleci). Lejac etapami jestes w stanie wyczaic ile jest w stanie przyjac. Odzywek nie mieszaj przez cale grow. Lecisz albo na organice albo na mineralnych. Nigdy mixy bo mineralne gryza sie z organika Edytowane 25 Lutego przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 25 Lutego Możesz dać ok 10 procent więcej żeby wypłynęło dołem jak roślina wciągnie to znaczy że ziemia jeszcze nie naciagla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlos3232 3 Napisano 25 Lutego @moonka dzięki za info . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach