WBB 2,119 Napisano 14 Marca Ten FIM to coś mi chyba nie wyszedł bo wypuszcza dalej w górę szczyt. A ten po toppingu taki sam wysoki. Ale będzie gęsto a dopiero w sobotę chce przełączać je. 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Marca @WBB a ten jeden co tak leb wystawił? 😅oj będzie gęsto, będzie wysoko 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 14 Marca @vego1989 to jest ten po FIM, on na środku stoi. Trochę chujowo te fotki zrobilem 🙂 On jeszcze jest na podwyższeniu żeby doły się nie zgubiły będzie tymi dużymi doniczkami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Marca @WBB i jak pierwsze wrażenia na mineralnych? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 14 Marca @Mr.Green tutaj chyba trzeba trzymać się tego schematu, że raz nawóz, raz woda. Bo jak leje raz za razem to troszkę chyba liście przypalam 🙂 I tu jakoś wszystko wychodzi, że po 1ml/litr się podaje. A te główne nawozy po 2.5ml. Na razie jeszcze mnie nie zniechęciły, a wręcz przeciwnie. A no i tutaj nic nie przypomina gnojówki tak jak BioGrow 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 14 Marca @WBB Tylko na początku ja co podlanie daje🫣 Daj więcej słońca to będą głodniejsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 15 Marca @mateo no chciałem im na ostatni tydzień dać już 400W ale jakoś tak wyszło, że 250W mają dalej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 15 Marca (edytowane) Na ostatni tydzień Wega czy kwitnienia.ja zostawiam trochę na koniec kwitnienia i ostatnie tygodnie dostają strzała Edytowane 15 Marca przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 15 Marca @mateo ja dzisiaj/jutro przełączam tylko je jeszcze przywiąże troszkę i lampę na 400W Niedługo mi się mieszający oscylacyjny z SecretJardin spierdoli bo już od dawna zadyszkę ma, wczoraj już nie miał siły się oscylować i musiałem mu pomóc żeby zatrybił 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 15 Marca @WBB moj secretjardin od zeszłej uprawy skrzypi. Chyba ten co miałam wcześniej był jednak lepszy. I wiem czemu się tak szybko popsuł - drucik trzeba mu dolutować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 15 Marca @Lady Green mój wydaje dziwne dźwięki z tego chujstewka co tam do góry wystaje i się obraca... jakby coś tam przeskakiwało na jakiejś zębatce 🙂 Dolutować drucik to nie zepsucie jest tylko drobna usterka no i sam sie raczej nie urwał 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 15 Marca @WBB no przecież ja go nie urwałam...🤷🏻♀️😅 Lutownice już nawet kupiłam. 😉 Może ktoś mi go naprawi a jak nie to sama się dziś pobawię, dam znać czy działa po naprawie. 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 15 Marca @Lady Green to mała podpowiedź: rozgrzany musi być materiał a nie cyna przy tym lutowaniu.... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 15 Marca @WBB a ta pasta to do czego? Ostatni raz mialam lutownice w ręce jako pewnie kilkulatka, wtedy dałam rade, teraz też dam. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 15 Marca @Lady Green pastą nie lutowałem bo ja jadę oldsculowo cyną i kalafonią 🙂 Ale pewnie smarujesz, przykładasz, grzejesz i ma chycić. Te pasty to widziałem jak takie malutkie pierdułka na płytkach drukowanych lutują. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 16 Marca @WBB przylutowane i działa. 🙂 Ujowo musieli przylutować na produkcji (co było widać) i się odkleiło od tej blaszki. Teraz mam w namiocie obydwa i musze Ci powiedzieć że highpro wygrywa... Jest cichszy i ogarnia wszystkie rośliny, tą pod sobą również. Jest większy ale nie zajmuje więcej miejsca. Tylko kabel jeszcze krótszy niż w secretjardin, no serio przesadzili z tą długością... cały 1m... 🤦♀️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 16 Marca @Lady Green jesli umiesz lutowac to mozesz wymienic przewod zasilajacy na dluzszy. Czasami nawet nie trzeba lutowac bo sa przykrecane do kostki w wentylatorze🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 16 Marca @moonka U siebie właśnie tak wymieniłem na dłuższy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 16 Marca @WymiataczMega ja wczoraj mialem misje lutowania zepsuta lutownica😂 chyba sie cos przejarala bo 6 przewodow i kilka zlaczek lutowalem z godzine czasu🙈 na szczescie efekt jest bardziej niz zadowalajacy. Jesli wiatraczki komputerowe nie beda podatne na awarie to zapewne zrezygnuje z normalnego mieszaka na rzecz tych wiatraczkow. Sa praktycznie nieslyszalne, nie zajmuja miejsca, nie ciagnal praktycznie nic pradu i robia dobry przeciag w boxie🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 16 Marca @moonka też właśnie myślałam o tym czy go jakoś nie wymienić ale szybciej poszło z przedłużaczem... no i chyba aż tak bardzo sobie nie ufam... 😅 a pożaru nie planuje. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach