szamayo 606 Napisano 30 Kwietnia @Lady Green czyli rozumiem że nie xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,144 Napisano 1 Maja @szamayo nie wiem, nie znam się... nigdy nie robiłam. 😉 Sorki za reakcje jeśli Cię uraziła, nie wiem co mnie rozbawiło w Twoim komentarzu... w sumie wczoraj to bawiło mnie wszystko. 🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 1 Maja @Lady Green nie uraziło mnie nic 😄 myślałem, że to odpowiedź na moje pytanie xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Maja (edytowane) 8 tydzień flo. Wczoraj już sama woda poszła. 1 sztuka (ta pod wentylatorem) nie ma chyba ziaren albo ich jeszcze nie zauważyłem. Nawet mi się ich wyciągać z boxa już nie chce. Żeby trochę odsłonić i prześwit zrobić otrymowalem je tam troszke tak jak stoją w boxie 🙂 Trichomy mleczne. Chciałem bursztyn bo mnie z braciszkiem słabo te mleczne klepie. Już ostatnim razem słabe wyszło 🙂 Chociaż jak teraz patrzę na te fotki to jakby przezroczyste 🙂 Edytowane 17 Maja przez WBB 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 17 Maja @WBB bedzie sporo palonka i nasionek do owsianki 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Maja @Boczelli no chyba będzie tak jak mówisz. A to nie miało być dla mnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,144 Napisano 17 Maja Podstawy marketingu... 😎 Mowisz że to tak specjalnie, cene robisz x2 i od razu chętni się znajdą... 🙈😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Maja @Lady Green kurde, na to w życiu bym nie wpadł 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,339 Napisano 17 Maja @WBB trichomy mętne. Wstrzymaj się z kosą. Kilka pestek jeszcze nikomu nie zaszkodziło😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 17 Maja @WBB jak beda pytac czemu to tak strzela przy paleniu to powiedz ze to taka specjalna odmiana Popcorn Haze 😉 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Maja @WymiataczMega @Boczelli cały marketing i logistyka to już nie moja działka 🙂 Jeszcze 2 tygodnie planuje je trzymać, może nabiorą mocy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,339 Napisano 17 Maja @WBB test sampla był? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Maja @WymiataczMega no były testy. I standardowo pierwszy odebrał mi siły, ale na drugi dzień już za słabe 🙂 Brat dostał też pół topa żeby sprawdził moc i zobaczył, że to nie są 3 ziarenka w topie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,339 Napisano 17 Maja @WBB czyli jest dużo nasion ? To słabo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Maja @WymiataczMega w chuj ich tam jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,339 Napisano 17 Maja @WBB to nie będzie smacznego jarania 😢 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Maja @WymiataczMega ja sobie pestki wybieram zanim do lufy załaduję. Ale chyba młynkiem było by szybciej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,339 Napisano 17 Maja @WBB w młynku mogą się zmielić i smak będzie do dupy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Maja @WymiataczMega w sumie też racja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,144 Napisano 17 Maja 5 godzin temu, Boczelli napisał: @WBB jak beda pytac czemu to tak strzela przy paleniu to powiedz ze to taka specjalna odmiana Popcorn Haze 😉 Edycja specjalna, krzyżowka z Fireworks Berry... 😎 Gdy palący przy wystrzale zdąży pomyśleć życzenie to jest 50% szans że się spełni. 😉 Reklama dźwignią handlu. 😉 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach