WBB 2,119 Napisano 28 Kwietnia Nie ma bo wycięte. A to tutaj to na łodyżkach te topy buduje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 28 Kwietnia @WBB ladnie beda pestki strzelaly przy paleniu 😅 tzw popcorn haze 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia @WBB widac jajcy tam jeszcxe, wyjebsj to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Kwietnia @Boczelli @vego1989 czyli ta roślina wypad z namiotu i co z nią dalej? Ona wogole nie klepie? Resztę pooglądam dopiero jutro jak oczy mi trochę odpoczną... bo nic nie widzę już teraz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,401 Napisano 29 Kwietnia @WBB klepac bedzie ale mozesz sie spodziewac duzej ilosci pestek co raczej nie jest pozadane😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 29 Kwietnia @WBB ile im zostało do końca? Tylko 2 te "jajca" znalazłeś? Może to od jakiegoś stresu? Mnie tez cos kolo 5tyg flo wywaliło na jednej kilka sztuk, po usunięciu ich do tej pory jest spokój. P.S. Wstydził byś się aż tak wszystko zgapiać... 😉 Szkoda tylko że nie zauważyłeś ich wcześniej, zanim się otworzyły... 🤷🏻♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Kwietnia @WBB przerobić na Masło, albo makumbe jakąś... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 29 Kwietnia @WBB klepac bedzie. Jak worki nasieniowe zdazyly sie otworzyc to mozesz sie spodziewać pestek na kazdej roślinie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Kwietnia Tylko co, ścinać ją już teraz, miesiąc przed czasem? Bo na razie stoi od wczoraj w drugim pokoju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 29 Kwietnia @WBB ale jaja się odjebały😱. Ja bym przetrzymał ją do końca. Miałem podobnie z automatem. Kopał normalnie ale w ciul pestek było. Fifki strzelały a ciuchy się przepalały haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Kwietnia @WymiataczMega ale gdzie ją przetrzymać? W boxie pozapyla resztę jeśli tego nie zrobił jeszcze. Tam chyba są największe pały jakie mi do tej pory wyrosły... a tu taka chujnia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 29 Kwietnia @WBB jak poobrywasz te woreczki nasienne to czym będzie zapylac? Nie będzie. Ale bedziesz musiał pilnować i sprawdzać czy nowe sie nie pojawiają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Kwietnia @Lady Green no w sumie racja.. ale czy te wszystkie jajca jej znajdę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 29 Kwietnia 14 minut temu, WBB napisał: ale czy te wszystkie jajca jej znajdę. No tego to niestety juz nie wiem... 😉 Wprawione oko wypatrzy wszystko. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Kwietnia Ścinka suszenie 0.5l spirytusu i będzie taki dragon że po 15ml będziesz spal 😅pokaz cała roślinkę, tam widać na zdjeciu, na topku jajo @WBB tak teraz się bardziej przyglądnąłem, w chuj tych jajec tam jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Kwietnia Nie wiem czy nie wolę jarania bo później jakieś stare liście muszę palić. Takich wynalazków jak Dragony nie piłem jeszcze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 29 Kwietnia @vego1989 Mam jakąś trawkę co mi nie smakuje nawet sporo, trzepie nieźle ale miętowy profil mi nie siedzi, co masz na myśli z tym dragonem, jak to się robi możesz napisać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Kwietnia (edytowane) @Prepers można zrobić z kwiatów. W zależności ile tego masz. Ja dawalem trym z 2krzakow plus jakas 5 popcornu na 0.5l spirytusu. Dajesz w piekarnik 120-130⁰ na godzinke, pozniej zalewasz to spirytusem i czekasz ok3miesiecy. Walisz pozniej np. 50ml do czytej 0.5 injest fajny klimacik, albo walisz wg uznania, trzeba wyczuc moc. Czasami wystarczy 20ml zeby korki wyjebalo, duzo zalezy od tolerancji. Ja np. Dlswojego juz walilem po 50ml, a kuzyn po 50ml odpadl o 14 i wstal drugiego dnia kolo poludnia 😅 W sensie po 50ml rozrobionej z woda 50/50 Edytowane 29 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Kwietnia @vego1989 chciałeś foty tej jednej to zrobiłem. Ale nic tu ciekawego nie ma. Od dołu jeszcze dzisiaj podgoliłem. Nie mam na tyle spokojnego czasu żeby się dokładnie wszystkim przyglądnąć... Muszę sobie przyspieszony kurs zrobić z cykli życia konopii, rozmnażaniu itd. żeby chociaż w jakiś sposób skorzystać z niefartu 🙂 W 4 sztukach widzę i czuję nasiona. 2 sztuki jakby jeszcze "nie zarażone". Czy tam gdzie są nasiona muszą być też te banany? Bo nasiona są a bananów nie widzę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia @WBB i tak będzie, nasiona w topkach będą... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach