Gość Napisano 24 Lutego Mogę ale nie mogę dobre hehe🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 24 Lutego 5 minut temu, Pablo 1988 napisał: Mogę ale nie mogę dobre hehe🤣 Zycie🤷♂️🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 24 Lutego @moonka daj adres na priv to jutro albo w pon cos podesle 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 25 Lutego 44/12/18 W boxie cisza i nic sie nie dzieje poza tym, ze mialem maly skok temperatury. Po zmniejszeniu boxa temperatura podniosla sie z 25/26 do 30 stopni😅 otworzylem jeszcze jeden wlot oraz zmiejszylem moc lampy o 10% ale dalem ja nizej o okolo 10cm. Dostaly tez po 1.5litra wody wraz 1ml calmag i 1ml atami bloombastic. Nic sobie nie zrobily z tych 1.5litra wiec nastepnym razem postaram sie lac 2litry i zobacze czy to wypija 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego Ładne topy się tam tworzą i nawet spoko ten podkłady z opakowania po tytoniu🙂🤣 West czerwony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 25 Lutego @Pablo 1988 camel niebieski😅 nie mialem nic innego zeby termometr byl na odpowiedniej wysokosci🙂 no cos tam sie tworzy ale raczej szalu nie bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,342 Napisano 25 Lutego @moonka strasznie żarłoczne bestie ale to na plus👍💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 25 Lutego @WymiataczMega nagle zaczely tyle pic. Jeszcze tydzien temu litr byl ok a teraz przy 1.5l prawie nic nie wylecialo na podstawke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,342 Napisano 25 Lutego @moonka porosną koksy💪 jak nic. Na ile szczytów je zrobiłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 25 Lutego @WymiataczMega na 8 glownych i po kilka odrostow ale nie wszystkie glowne porosly fajne. Ze 3 sa karlowate. Byly prowadzone pod mniejszego boxa. Tutaj cial bym je na 16 glow ale teraz moge sobie gadac... 😅 jak narazie uwazam, ze na master kush moga byc konkretne buly a co do purple nie mam zdania na ta chwile😂 nie wiem czy nie za wczesnie dalem im atami bo nikt nic nie podpowiedzial ale czas pokaze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,342 Napisano 25 Lutego @moonka jak będą szły jak do tej pory to będziesz Pan zadowolony 😉. Ja na biobizz lecę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 25 Lutego @WymiataczMega ja na biomixie kilku producentow i jak narazie nawet cos z tego wychodzi😂 jak beda szly jak do tej pory... 😅 wszysrko jeszcze moze sie zmienic bo jeszcze spoooro czasu przed nimi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,342 Napisano 25 Lutego @moonka nie bądź taki skromny 😉. Jak plecha nie wejdzie to co można spierdzielić? Są zajebi$cie przygotowane na budowę tłustych pąków 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 25 Lutego @WymiataczMega skromny to moje drugie imie... a zajebisty pierwsze🕺🤣🤡🤡 chcial bym zeby z jednego topa wyszlo 5g i bede zadowolony z rezultatu jak na pierwszy raz w namiocie🙂 wymagac bede w nastepnym grow a teraz ile bedzie tyle bedzie🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 26 Lutego Panienki maja towarzystwo😂 Moja zona wczoraj zagadala cos o wysianiu pomidorow do szklarni i dlugo nie musiala mnie prosic😁Dzisiaj przy okazji przygotowania ziemi do malego boxa zasialem 4 nasionka pomidorow i wlecialy grzac dupe do duzego boxa😂 Wczoraj rowniez zapytala jak roslinki... Pierwszy raz odkad je posadzilem😅 Dzisiaj moze skusi sie zeby zerknac do boxa bo wczoraj nie bylo jak przy biegajacym wszedzie malym dziecku🤣 Mlody gdyby zobaczyl rosliny to cala wiocha by o nich wiedziala bo to taki maly sprzedawca 🤣🙈🙈 Wczoraj zmienilem troche ustawienia lampy i dzisiaj temperatura nie podnosi sie powyzej 27stopni wiec jest ok. Wilgotnosc w okolicy 50% w dzien i 60 kilku w nocy. Utrzymuje sie tak przez 2-3 dni po czym spada powoli do 45-40% i wiem, ze to czas kolejnego podlewania🙂 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 26 Lutego Wykorzystanie światła na maksa jedni dają palety a inni mogą wysypać grządki i posadzić ziemniaki i pomiędzy jeszcze doniczki z konopiami 😝,,wolność Tomku w swoim domku,, tyle przestrzeni trzeba korzystać też o tym myślałem jakieś truskawa można wrzucić tez 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 26 Lutego @mateo mam miejesce to czemu nie skorzystac🙂 truskawki akurat mialem cala zime postawione w szklarni i maja sie calkiem spoko. Ostatnio wyjalem je zeby dostaly troche deszczowki🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,144 Napisano 27 Lutego @moonka też miałam plan wrzucić do namiotu pomidorki, paprykę i arbuzy zanim trafią do szklarni, tylko miejsca mi już zaczyna brakować w namiocie. Pod liściami moich roślin będą mieć chyba i tak lepsze warunki niz na parapecie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 27 Lutego @Lady Green wydaje mi sie, ze tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 27 Lutego Ja nawet takiego pomysłu z pomidorkami nie rzucam z obawy przejęcia mojego boxa pod cele pomidorowe 🙂 Ale w razie czego szybko bym go odzyskał pokazując ile to żre prądu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach