Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia @Góral hold = trzymać Nie ścinać 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 24 Stycznia @WBB no tak bo to tez stres dla rosliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 24 Stycznia A później w paleniu pestki. Nasze dziewczyny są bardzo wrażliwe podczas kwitnienia. A @Prepers w szkole nauczycieli uczył. Dobrze byku😁 pewnie wszyscy oblali. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 24 Stycznia (edytowane) @WymiataczMega Dwie nauczycielki zdały, od chemii, i geografii reszta to byli jakieś głąby, i bez jaj to pisze. Zazwyczaj po to tylko dyskutowałem z nimi żeby mi lekcja zleciała, gadać na lekcji nie wolno, a jakbys przyjął kreskę dobrego ryżu, czy kryształu jak to niektórzy mówią, to nie wytrzymał byś 45 min z językiem za zębami 🤣🤣🤣 Później jak odpuściłem ćpanie, to mnie do lekarzy wysyłali że niby cukrzycę mam, bo cały czas Spalem na lekcjach po wiadrach xd 🤣🤣🤣 Dosłownie z ziomkami na każdej przerwie napierdalalismy. Ale się rozpisalem, jakoś ostatnio zbiera mi się na nostalgię, chyba zacznę wehikuł czasu opracowywać Edytowane 24 Stycznia przez Prepers 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 24 Stycznia @Preperswehikuł czasu to jest myśl. Są momenty do których by powrócił 🥲. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 24 Stycznia @WymiataczMega "To już minęło, ten klimat ten luz, wspaniali ludzie nie powrócą, nie powrócą już" 😥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia @Prepers 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 24 Stycznia (edytowane) @Mr.Green Tak mistrzu zrobię 😉😉 10 godzin temu, Pablo 1988 napisał: A tam na górze nie robią się przypadkiem banany? 10 godzin temu, Boczelli napisał: @Pablo 1988 bardziej to na foxtail wyglada Kurwa teraz dopiero to zobaczyłem na jednym topku tak mam czyli roślina chyba już za długo dojrzewa tak ?? 10 godzin temu, Pablo 1988 napisał: A tam na górze nie robią się przypadkiem banany? 10 godzin temu, Boczelli napisał: @Pablo 1988 bardziej to na foxtail wyglada Kurwa teraz dopiero to zobaczyłem na jednym topku tak mam czyli roślina chyba już za długo dojrzewa tak ?? Edytowane 24 Stycznia przez Góral 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 24 Stycznia @Góral nie koniecznie, tak jak napisalem wyzej sa 2 rodzaje foxtaili. Te porzadane i nie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia @Góral ten top że zdjęcia to bliżej lampy jest? Czy w dole? Może lampa jest za blisko? Niektóre odmiany mają tak że jak na bursztyn chcesz przetrzymać to będą foxtaile wychodzić w małym stopniu 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 24 Stycznia @Mr.Green ten jest na dolę.A czy to będzie miało jakiś wpływ na całą roślinę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia @Góral wpływ zawszę jakiś jest. Pojedyncze punkty nie powinny mieć wiekszego wpływu. U mnie jak się robiło podobnie to ja po prostu ścinałem więc też mi trochę ciężko do końca odpowiedzieć. Ja preferuję mleko i jak się bursztyn pojawia to ja tne także moja opinia poniekad nie jest do końca obiektywna 🙂 A jest więcej takich punktów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 24 Stycznia @Mr.Green ale zawszę twoje opinię dużo wnoszą tutaj na forum więc myślę że warto poczekać 😊 Pozdrówka 👊👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 6 Lutego Dobra jeszcze dwa tygodnie max i czas na zbiory 😊😊😊😊Najlepsze co może być już nie mogę się doczekać 😜😜😜 2 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 7 Lutego Tym razem myślę lekki trym na mokro i całe rośliny do suszenia i na koniec na sucho polecieć bo jest tym razem tego sporo i nie wiem jak zrobić dokładnie mam jeszcze taką maszynę potem też na sucho mogę nią trenować lub od razu na mokro 🤔🤔🤔🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 7 Lutego @Góral ile taki zestaw? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 7 Lutego @WymiataczMega110E 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 7 Lutego @Góral na mokro😉 tylko i wyłącznie mam tą samą maszynkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 7 Lutego 13 minut temu, Zycienamaxa napisał: @Góral na mokro😉 tylko i wyłącznie mam tą samą maszynkę I jak zapach po suszeniu zostaję tak z ciekawości pytam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 7 Lutego @Góral @Góral po suszeniu szału nie ma ale po curingu 3-4 tyg już zaczyna się spoko robić😉 wiadomo że suszenie na siatce jest gorsze, ale jak się ma duża ilość to maszynka moim zdaniem jest jedyną opcją 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach