Wiesiu 80 Napisano 14 Sierpnia 2019 mnie najbardziej wkurzają dziki, bo muszę się trochę przez nie napracować żeby ogrodzenie zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 14 Sierpnia 2019 zawsze muszę zmagać się z siłami natury, przez silne wiatry nie raz miałem straty, czas zacząć podpierać rośliny kijami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 14 Sierpnia 2019 no tak przy dużych roślinach obowiązkowo trzeba je podpierać bo szybko mogą się położyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 14 Sierpnia 2019 i jeszcze podwiązywać trzeba odgałęzienia bo też się mogą ułamać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 14 Sierpnia 2019 zgadza się odgałęzienia też trzeba przywiązywać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 14 Sierpnia 2019 myśliwi są dla mnie największymi szkodnikami, bo mają dużo ambon i w okolicy jest ich dużo łażą po lasach i łąkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 14 Sierpnia 2019 leśnicy nie trawie ich, ścigają u nas łebków na motocyklach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 14 Sierpnia 2019 ja nie mogę tych saren i dzików bo niszczą spoty często growerom i sam tego doświadczyłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 14 Sierpnia 2019 przed zwierzyną to trzeba albo dużo chemii albo ogrodzenie zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 14 Sierpnia 2019 właśnie chyba czas zastosować tak jak piszesz chemię w dużych ilościach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 14 Sierpnia 2019 a dla mnie szkodnikami są muchy, te takie duże gryzące jak jest gorąco to zaraz się pojawiają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Sierpnia 2019 lipa jest trochę z ludźmi w lasach bo mogą podejrzewać że coś kombinujemy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 14 Sierpnia 2019 dlatego trzeba chodzić najlepiej z samego rana, dla mnie zagrożeniem jest zwierzyna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skoczek 1 Napisano 14 Sierpnia 2019 w moim przypadku deszcz jest zagrożeniem po za mokro się robi i lipa jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 10 Września 2020 na wszystko oprócz ludzi jest jakaś chemia, albo mechaniczny sposób. na grzyby, chwasty i zwierzynę, nawet na złą glebę i podmokłe tereny. tylko ludzi jakoś trudno odstraszyć. nawet jakbym założył pole minowe, to zaraz by się ich więcej zleciało. gdyby nie ludzie, to ranybossskie, ale bym miał plony!!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach