Boczelli 3,321 Napisano 22 Stycznia Czyli mowisz ze 3g/W z automatow na pierwszej uprawie 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 22 Stycznia @Boczelli jak dla mnie 200wat, i realny wynik, jeszcze nie wiemy co tam swiecilo do końca 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 22 Stycznia 2000 wat ? to by z tych roślin nic nie zostało jak na Marsie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Stycznia 36 minut temu, moonka napisał: @Prepers raczej 10x 15W😅 Raczej napewno, gdzie tam żarówki i 2kwh 😜😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 22 Stycznia @Resio666 Mówię o 200w musiało mu się cos jebnac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 22 Stycznia Hahaha 10 żarówek LED.. Każda pobór po 15 watt a wydajność po 200 watt.. 😅 Rzuć okiem na mój post w majsterkowanie " grow box za grosze" Tam masz dokładny opis od podstaw łącznie z fotkami z czego co robiłem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Stycznia @Boczelli przecież 600 nie ma.. 😛 do tego po 4 dniach to nie jest suche 😄 może z wierzchu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 22 Stycznia (edytowane) @Mr.Green 15w x10=150w 3×150=450 Oj chyba dobry ten sampelek byl xD Edytowane 22 Stycznia przez Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 22 Stycznia Na tych żarówkach robiłem. Sztuk 10 🙂 Coś tu widzę nabijanie się z laika 👌🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 22 Stycznia (edytowane) @Hulk czyli podajesz pobor rzeczywisty 240W, bo pisząc o wydajnosci mylisz tu chlopakom 😛 Btw. Skad ty wziales te 15W? Edytowane 22 Stycznia przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 22 Stycznia @Boczelli a czy to teraz istotne jak widzę że bekę walą 🥴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 22 Stycznia @Hulk bo zle podales i wyszedl maly mindfuck xD Teraz juz wiesz, ze lampe masz 240W 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 22 Stycznia 21 minut temu, Mr.Green napisał: @Boczelli przecież 600 nie ma.. 😛 do tego po 4 dniach to nie jest suche 😄 może z wierzchu 🙂 Za dwa dni zważe ponownie bo widzę że wam to spokoju nie daje.. dla mnie może być i 10 g bo to jest moje pierwsze.. Przekładałem dzisiaj do innego pojemnika a właściwie do 10L wiaderka bo kupiłem z pokrywką i się nie zmieściło 😅 Ile nie będzie wagi to serio mi to Lotto.. pierwszy raz to robię i mam świadomość popełnianych błędów ☝️🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Stycznia @Boczelli i ponad 400 z 240W wydaje się spoko wynikiem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 22 Stycznia @vego1989 jest to bardzo dobry wynik, nawet pomijajac jakosc plonu bo to tez kwestia gustu. @Hulk wynik powyżej 1g/W to dobry wynik tymbardziej jak na 1 uprawe 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 22 Stycznia @Boczelli dziękuję 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 22 Stycznia @Hulk najwazniejsze zebys ty sam byl zadowolony, kazda uprawa to tez nauka na przyszlosc. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Stycznia @Hulk to nie chodzi o to bo wynik i tak jest super 😉 czy 10% w tą czy tamtą to jeden chuj tak na prawdę 😉 Mi chodzi o czas suszenia :))) Nigdy nie suszylem w takich warunkach i jak myślę o swoich topach które suszę to po 4 dniach to wszystko jest tak na prawdę dalej mokre. @Boczelli jak na żarówki i 240 watt to bardzo dobry wynik 🙂 38 minut temu, Hulk napisał: Coś tu widzę nabijanie się z laika 👌🙂 Nikt się nie nabija człowiek 😉 po prostu niesprecyzowane dane wywołują czasem szok 😮 jak ja giełdzie. Kaczynski jak ostatnio pomylił brutto netto to trzeba było kilka miliardów dołożyć rencistą i emeryta 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Stycznia @Mr.Green tak było xd panstwo z gowna i tektury... A teraz się modlą pod więzieniami xd😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Stycznia @vego1989 pic na wodę fotomontaż 😉 Naród się cieszy i bije bravo a Donald penetruje Polskę na zlecenie Niemiec. Chory system. Wojna idzie.. 😉 trzeba z plantami się powoli ewakuować 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach