WymiataczMega 2,337 Napisano 14 Stycznia @Hulk tnij mordo🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia Jak tam koleżko dalej czekasz?? Tnij wariaci te piekne topy nie ma czasu na pierdoly, tnij , dobrze to obierz susz i ciesz się baka auuuuu 👊😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Stycznia Co do tej ciemni były badania na ten temat czytałem, po 48h ciemni miała mniejsza ilość kanabinoidow, ale mogła być to skala błędu Bardziej bym był skłonny że to nic nie daje, chyba że trochę zapach, bo zawsze jak gasną lampy to ładnie zapach się rozchodzi 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 17 Stycznia Kosa czas start 👌💪😁 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia @Hulk miłej zabawy 😅😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 17 Stycznia @vego1989 ojjj będzie długo 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia @Hulk ale to jest przyjemna robota, do czasu az nie zaczna lapac skurcze w palcach xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 17 Stycznia @vego1989 dlatego walczę 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 17 Stycznia 3,5 godziny później 😅 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia @Hulk tam na dole coś rośnie jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 17 Stycznia @vego1989 nic.. miałem takie nazwijmy to ścinki to położyłem żeby przeschły i palone będzie 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Stycznia @Hulk kurde jak pięknie.. nawet boazerie panny mają na suficie 😄 normalnie 5 gwiazdek 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Stycznia Będzie tego ponad 400 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 18 Stycznia @Prepers czas pokaże 🙃. Nie wiem czego się spodziewać.. Temperatura ~25 st.. wilgotność 35-36% Wiatrak mieszający delikatnie kręci skierowany w dół ale panny delikatnie się bujają widzę.. Wyciągowy pracuję cały czas i pochłaniacz wilgoci asekuracyjnie bo to piwnica.. Chyba powyższe parametry ok, jeśli nie to dajcie znać.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Stycznia @Hulk 19-21 stopni i 50-60 wilgotności byłoby w punkt. Ale jak nie masz możliwości obniżyć temp to trochę stracić mogą na smaku . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 19 Stycznia @Udyr postaram się coś ogarnąć w tym kierunku 👌 dzięki za info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 19 Stycznia @Hulk ja teraz samym wyciągiem suszyłem i jest ok 2 wyloty w boxie otwarte i sobie rusza się powietrze samo👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia To ładnie obierania miałeś hehe dobrze Ci wyszło z tego co widzę pozdrawiam 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 19 Stycznia Udało mi się ustawić parametry na 21,5 st i 41% wilgotność.. Może będzie ok.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 19 Stycznia 16 godzin temu, Hulk napisał: @Prepers czas pokaże 🙃. Nie wiem czego się spodziewać.. Temperatura ~25 st.. wilgotność 35-36% Wiatrak mieszający delikatnie kręci skierowany w dół ale panny delikatnie się bujają widzę.. Któregoś razu też wrzuciłem mieszak podczas suszenia i nie był to strzał w dziesiątkę.. Za szybko mi wyschły i były sianowate.. 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach