Gość Napisano 10 Października 2023 Kto zamierza uczestniczyć w Cannafest w Pradze? Osobiście także mam zamiar się wybrać i jestem bardzo podekscytowany/a. Czy ktoś wie, czy będą dostępne na targach nasiona konopi? Chętnie poznałbym innych entuzjastów i porozmawiał na temat tego fascynującego wydarzenia. Mam również pytanie, czy ktoś z Was zna jakieś dobre hotele w pobliżu targów? Dzięki z góry za wszelkie wskazówki i sugestie. Czekam na Wasze odpowiedzi! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 10 Października 2023 @franperea pojechało by się... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Października 2023 @franperea kiedy to się odbywa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Października 2023 Godzinę temu, vego1989 napisał: @franperea kiedy to się odbywa? Cannafest rozpoczyna się 3 listopada i trwa do 5 listopada. Miejsce to PVA EXPO PRAHA. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2023 ¡Cześć z powrotem, ludzie. Już zakupiłem bilety. Ceny wynoszą 300 CZK za 3 dni i 200 CZK za 1 dzień. Na miejscu są nieco droższe, ale prawdę mówiąc, są bardzo tanie w porównaniu do innych wydarzeń. Marki biorące udział w Cannafest przygotowują wiele promocji na targi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach