Prepers 1,406 Napisano 17 Grudnia 2023 @Mr.Green mam na myśli mokro, sucho xd? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Grudnia 2023 Część wale na mokro najpierw. Z grubsza. Większe liście usuwam jak roślina stoi w doniczce. Jest to łatwiejsze bo jest łatwiejszy dostęp do każdego miejsca rośliny. Zostawiam tylko małe listki i te na których jest dużo lukru. Resztę trymuje jak wyschnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Grudnia 2023 Wygląda na to że rośliny się nie spieszą z kwitnieniem na purple pod lupą nie widzę bursztynów, pod mikroskopem jakieś pojedyncze, ale jest full mleko myślicie że długo to potrwa :d ja strzelam że pod koniec roku, albo styczeń. A i ta purple jeszcze spuchnie jak ma samo mleko? Jest tak nabita że myślę jakoś podeprzeć te topy 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 17 Grudnia 2023 7 godzin temu, Mr.Green napisał: @Prepers ja lece ręcznie. Bardzo lubię tą czynność. Oglądam sobię topki i jestem cały ujebany jak miś Puchatek od miodu. Ja ten miód zbieram nożykiem i formuję w kulkę.Haszyk się robi z tego taki 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Grudnia 2023 @Prepers ten Banan 🍌 ładnie rośnie ogólnie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Grudnia 2023 Purple banana punch 77 dzień od pestki Na zdjęciu topek z dołu, potem zrobię zdjęcia góry Dzisiaj, albo jutro muszę podlać w grafiku jest nawóz, ale zastanawiam się czy to nie odpowiedni moment żeby lać wodę, wypowie się ktoś? 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Grudnia 2023 To już tam chyba dochodzi... ja bym już myślę wodę lał tylko. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Grudnia 2023 @WBB Też mi się tak wydaje, mam dylemat gorillka co teraz jest w worku do curringu kopie mnie tylko z jointa, co jest szokiem dla mnie, może to być coś związane z resztka wilgoci co jest w topkach? Jointa nie spaliłem całego z dużej bletki 🤣 A wiadra mogę jedno za drugim, a i smak doszedł jest gitara z jointa takie 7.5/10 więc 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Grudnia 2023 A to purple 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Grudnia 2023 Strasznie takie tajemnicze te zdjęcia 😄 jak zdjęcia galaktyk. Niby coś widać ale większość to efekt naszej wyobraźni 😄 Chyba że to taka droga mleczna 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 18 Grudnia 2023 @Prepers dojrzałe bo mleczne. Byku byś dał przypalić to jakąś diagnozę bym może wystawił. Pal blanty i po sprawie 🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Grudnia 2023 @WymiataczMega właśnie palę 🙂 i nie narzekam, wolę mocniejsze, ale smak, i bania git @Mr.Green tu bursztynowa oaza reszta Milki way, dobrym pomysłem zacząć sama wodę dla wszystkich lać? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Grudnia 2023 Bio nawóz już chyba i tak za wiele nie zadziała. Jak niedługo kosa to wodę można lać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Grudnia 2023 @Mr.Green Do 3 planuje wodę, dziś dostały ostatni raz nawóz grow 4ml bloom5.5ml top max 5.5 ml calmag 1ml. Mam nadzieję że trafię z kosą, i się nie zraze do bio, i automatów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Grudnia 2023 Ja bym lał wodę i to ścinał najpóźniej na weekend bo osobiscie wole jak najmniej bursztynu. @Prepers trudno Ci dogodzić to o zrażenie się łatwo 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Grudnia 2023 @Mr.Green Celuje 25/26 grudzień chce jak największą pizde, i kanapę. Pierwsza gorillka podobno dobra, koledze, i żonie smakuje, a mi w smaku 👊, do wiader się nie nadaje, a joint siedzi właśnie kończę jednego w pracy :)🤣 @Mr.Green A i tym razem suszę powoli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Grudnia 2023 @Prepers miłej pracy 🙂 dopalam bata i lecę 😄 w kimono. Niech ta moc wszystkich międzygalaktycznych wiader będzie z Tobą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 19 Grudnia 2023 Gorillka tydzień przed ścinka, dziś dostała pierwszy raz czystej wody bez regulacji pH. A Gorillka w workach do curringu, nabiera mocy jest coraz lepiej 👊 Na moje oko będzie coś pod 60 możecie strzelać Topy są bardziej zbite jak w poprzedniej, i bardziej masywne Przed pleśnią nie bronię się w żaden sposób, wilgotność cały czas poniżej 40% dzień po podlaniu około 34% 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 19 Grudnia 2023 Podobają mi się automaty pod względem tego że każdy inny, pierwsza gorilla waliła skunem, ta gruba co idzie do ścinki ładnie pachnie słodko, ten wysoki patyczak pachnie miętą, i jest to najładniejszy zapach z tych gorillek, strasznie się klei ta wysoka, i ma jakby trichomy dużo wieksze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 19 Grudnia 2023 @Prepers dobre kolby👍 60 będzie. Przez tydzień jak postoi to kocur będzie 🔥🔥 Swoje dziewczyny jak trymowałem to kulkę jak 10 groszy żywicy uzbierałem. To dopiero kopie haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach