sTix33 26 Napisano 26 Listopada 2023 Siemka, curring zakończony !! Zioło w 4litrowych słoikach otwierane raz dziennie na 2h wypełnione 3/4 słoika. Trwało to dokładnie 22 dni także wszystko zrobione jak należy, także uważam że fotorelacja zakończona 🙂 Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc ps niedługo skręcam pierwszego w życiu boxa i będę próbował indoor więc też podzielę się tematem 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 26 Listopada 2023 @sTix33 elo morda 👊 jak smakują owoce?😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopada 2023 @sTix33 no i ile wyszło?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sTix33 26 Napisano 26 Listopada 2023 @WymiataczMega A żebyś wiedział, tak jak jak pisałeś smak totalnie się zmienił na lepszy A co do zapachu to pachnie dobrym swoiskim ziolem. Mega jestem zadowolony A i wygląd ogólnie topów zrobił się taki żywy jak normalne zbite topy A nie to co po suszeniu. Ten curring to kozak sprawa jeszcze raz dzięki 😉 @Pablo 1988 Od razu po suszeniu waga pokazała 870g ale myślę że po curingu też trochę spadła bo te topy jednak dalej pracowały także stawiam na bite ponad 800g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 26 Listopada 2023 @sTix33 spoko mordo. Na zdrówko i z fartem 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach