Pablo 1988 358 Posted Wednesday at 09:04 AM @WBB zobaczymy jak wyjdzie w praktyce i jak będzie szło oby wszystko gralo tak jak trzeba i tak już jestem w plecy z tą uprawa strasznie się rozkrzaczyla niech mi to wynagrodzi postaram się o to dobrze zadbać 🪴👍 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 348 Posted Wednesday at 08:18 PM @Pablo 1988 głodówkę mają. Czekam na paczkę z żarciem bo wszystko się skończyło 😉 PK jedynie w zapasie. Czwarty tydzień wjeżdża w piątek 👊 @Pablo 1988 słabo puchną 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 1988 358 Posted Wednesday at 08:21 PM @WymiataczMega spoko wygladaja mają trochę liście oklapniete? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 348 Posted Wednesday at 08:26 PM @Pablo 1988 jutro pić dostaną Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 1988 358 Posted Wednesday at 08:30 PM @WymiataczMega to dawaj bo szkoda czopy dobre się robia jeszcze je rozjebie ile ma kwitnac tygodni? 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 348 Posted Wednesday at 08:48 PM @Pablo 1988 7-8 tygodni 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 1988 358 Posted Thursday at 07:37 AM (edited) Moja strawbery idzie dzien za dniem ma 70 cm Edited Thursday at 07:38 AM by Pablo 1988 3 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 1988 358 Posted Saturday at 07:54 AM Siemano sytuacja na froncie 2 razy white widow zaczyna kwitnac 👍 strawbery idzie zajebiscie podlewam na przemian co 2 dzień pół litra wody odstanej z prawidłowym pH i nawóz na kwitnienie tez wjeżdża 💪Pozdrawiam 2 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 2,950 Posted 20 hours ago Ile one już mają..? 10 tygodni? 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 1988 358 Posted 20 hours ago @Mr.Green siemano od 2 października więc już trochę jest 🙈🙊🙉 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 2,950 Posted 19 hours ago @Pablo 1988 bardzo długo. Cały czas ten hps tam hula? 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 1988 358 Posted 19 hours ago @Mr.Green Ta cos ty ściągnęłam go sporo temu jade na ledach 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 2,950 Posted 19 hours ago @Pablo 1988 najważniejsze że kwitną :P oby puchły jak największe ziomek 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 1988 358 Posted 19 hours ago @Mr.Green obyś dobrze pisał 😎 niech obrodzi obficie dla wujka Pabla a powiem Ci ze lubię doglądać ten proces jak zaczyna obrastac🥬 💪 z buchemmm kolego 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 1988 358 Posted 4 hours ago Wygląda następująco strawberry Cos tam kwitnie koncowki lisci robia się delikatnie czarne co to może być??azot? 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lasir 413 Posted 4 hours ago @Pablo 1988 ta Strawberry wygląda jak klon.Albo geny jej tak piętra robią albo mutacja genów.Trzecia opcja - coś się ogólnie jej pojebało 🙂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 1988 358 Posted 4 hours ago @Lasir hehe nom wyjebalo ja strasznie mam nadzieję że się nie zhermi ale czytałem na forach że ona tak rosnie rozpierdala ja w rozgałęzieniach, jeszcze dobrze kwitnie 🪴🙈 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lasir 413 Posted 4 hours ago Ale rośnie nietypowo.Liście.nie układają się na tych samych poziomach.Idą naprzemian zauważ. @Pablo 1988 To może być jej cecha. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 1988 358 Posted 4 hours ago @Lasir widzę dostrzegłem to ona na,początku miała lst później odwiązałem i już tak rosnie strasznie ja rozjebało dobre pestki od fastbuds 420 dobiore nastepne napewno👍 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites