tralala 59 Napisano 16 Września 2023 Podzielę się z wami ciekawym lotem jaki zaliczyłem już jakiś czas temu. Jakoś tak się stało że nic na stanie w domu nie było, szybki telefon to przyjaciela o treści - weź poratuj, ukulaj mi coś na wieczór. Tak też się stało, drobne maleństwo wieczorem wylądowało w moim biurku, zacnie przygotowane przez zawodnika któremu to setka na miesiąc potrafi braknąć. Siedzę sobie na tarasie, ciumkam powoli ciesząc się smakiem i zaczynając czuć moc w głowie, zmęczyłem trochę ponad pół i stwierdziłem że dosyć, idę pograć Residenta po remasterze 😁 Jak pomyślałem tak zrobiłem, po kilku minutach poczułem jak wychodzi istne tsunami, mówię sobie dobra jazda będzie, ale granie odpuszczę bo nie ogarniam i zacząłem odczuwać ostry dyskomfort spowodowany miganiem ekranu (choć to 144hz) Później było już tylko ciekawiej... W życiu czegoś takiego nie przeżyłem, choć trochę tego przez płuca przeszło. Zaczęło się od głosów w głowie, coś mówiły ale bez ładu i składu, raczej dziwne zlepki głosek układające się w jakieś zdania, poniżej zacząłem sobie niby przypominać dźwięki i zapachy z dzieciństwa ale takiego bardzo wczesnego, coś jak na etapie kołyski - wózka, jazda na całego mówię wam 😅 Oczywiście skończyło się na odkrywaniu fraktalnej struktury świata, przeglądając sobie Google earth'a, no jak Boga kocham widziałem jak wszytsko układa się w jakiś fantastyczne wzory, logiczne linie, kształty 😁 Generalnie paranoja totalna, zakończona słuchaniem muzyki co powodowało widzenie kolorów i różnych struktur. Rano jeszcze lekko przyjebany byłem ale ogólnie była to jazda bez trzymanki. Wciąż się zastanawiam co to było, bo dostawca ten sam co i mój więc temat znany i sprawdzony, w smaku inne nie było i wcale jakoś na bogato też skopane nie było, ot taki widać ciekawy przypadek, bądź dobry wkręt 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 16 Września 2023 @tralala dobry towar musiał być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach