Gość Napisano 11 Października 2023 @Zielone krainy & @Mr.Green na FAME MMA 69 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @vego1989 ja o góry jak co 😄 nie lubię być na dole 😄 duszę się i w ogóle.. 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 11 Października 2023 @Zielone krainy przewinąłem do 1 str z dwóch ostatnich, nie widziałem nigdzie. Która to która? 😂 Orange Bud z lewej? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @grolsch3 on sam nie wie xD 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Października 2023 @Mr.Green Uwierzyłem, że mi nie wierzysz. :) @Monako Nie leje, bo się skończyły, ale leci bez tego bez zarzutów. @grolsch3 Po prawej Orange Bud jest tam żółta karteczka, a po lewej Purple Haze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 14 Października 2023 @Zielone krainy Czyli zakładasz siatkę?Jeśli tak to zaciekle będę śledził.Ostatnio mistrzowsko przewidziałeś jak się sprawy potoczą, ciekawe czy znowu, ale napewno 🙂 @Mr.Green Co nie? Leń śmierdzący głodzi planty a one i tak rosną 🙂 Wniosek-boją się 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Października 2023 @Lasir Siatka jest w planie, ale zobaczę, co czas pokaże. Powinno wyjść podobnie z tą różnicą, że wtedy była jedna, a teraz są dwie sztuki. Nie głodzę roślin, tylko nie daje ukorzeniacza i enzymów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Października 2023 31 dzień od wyjścia z ziemi. Dzisiaj liczę 1 dzień kwitnienia, bo pokazały się prefolwery. Zatem lecimy z fazą kwitnienia. Rośliny są po wycięciu zbędnych szczytów, defoliacji, poprawione LST i czekają na Scroga. Zamieniłem rośliny miejscami. Po lewej Orange Bud, a po prawej Purple Haze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 14 Października 2023 @Zielone krainy kiedy w końcu ten dzień, że Zielony zrozumie mój żart 🙂 Ale dobrze, to o czym mowa to nie papu zasadnicze 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Października 2023 @Lasir Piszesz , że głodzę, że jestem leniem. :D Napisałem tylko, że tego nie robię, są syte i lecą na orbitę :D Nie polazłem po nawozy, bo nie chce , by mnie zwinęły policyjne radiowozy. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 14 Października 2023 I jeszcze se rymem gada :)) Wiadomo, że jak masz dobrą ziemię to nabita na start jest dobrze 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Października 2023 @Lasir Oto chodzi , tak serio to ci powiem, że z tymi ukorzeniaczami i enzymami jest , jak z suplementami dla ludzi, jacy trenują, a chodzi o suple typu HMB, Glutamina, BCAA, to daje może 5 %, jak chodzi o efekty, bez tego też leci, jak mają podstawowy pokarm dobrej jakości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Października 2023 @Zielone krainy pakujesz? Czy tylko podglądasz umięśnionych xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 14 Października 2023 dużo bedzie tych szyszek, ale jakieś niskie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Października 2023 @Mr.Green Trenuje od wielu lat , około 14 wiosen i zim się zbierze. 93 kg w miarę suchej masy , siła ciała prawie, jak u szympansa. :D @LiitlebigWeed To jest pierwszy dzień kwitnienia, jak napisałem. Jak uprawiasz to powinieneś zdawać sobie sprawę z tego, że roślina od tego dnia zaczyna się wyciągać i wyciąga się do około 2 tygodni, więc zaraz polecą mocno do góry. Możesz to zobaczyć na innych moich fotorelacjach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Października 2023 @Zielone krainy tak myślałem. Stabilny człowiek. Da się to wychwycić w zachowaniu 🙂 a ile wzrostu? 173? 175? 178? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Października 2023 @Mr.Green Co ty zbierasz informacje dla policji ? :D Żartuje, powiedzmy, że około 180, plus minus, ale w granicy 2 cm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Października 2023 @Zielone krainy nie. Nie lubię policji i sam mam z nimi na pieńku 😄 od zawsze na zawsze jebać niebieskie parówy😄 wolałbym zebrać na głównym niz założyć mundur policyjnej kurwy.. Próbuje sobię wyobrazić twoją postać 😄 180cm 94kg umięśniony.. blondyn czy brunet? A może łysy xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 14 Października 2023 @Zielone krainy Muszę kiedyś kupić enzymy na próbę, ukorzeniacz ma sens ale i tak uważam, że to jakość wody jest kluczem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Października 2023 @Lasir masz takie podejrzebia co do wody? Sam się nad tym zastanawiałem. Jakaś metoda uzdatniania wody czy po prostu jakaś specjalną wodę..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach