Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Listopada 2023 @Lady Green to skąd pozostałości bo tablecie? 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @Lady Green @Lady Green @Resi666 @Prepers ok dobrze przepraszam 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 17 Listopada 2023 @Resi666 dziękuję 🙂 @grolsch3 na samym początku przy przesadzaniu dostały pół biotabsa i na początku kwitnienia drugą połówkę... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Listopada 2023 @Pierr1947 :) Zacząłeś już na ostro jechać, zaraz wracam idę obczaic co mi koło chaty lata, bo już robi 3 kółko xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 17 Listopada 2023 (edytowane) 29 minut temu, Resi666 napisał: @Lady Green Bardzo ładna składnia 🙂 wręczo poetycko ✌️🌿 Chcialam w poscie wyzej dodac cytat i nie zdążyłam 😊 15 minut temu, Prepers napisał: @Pierr1947 zaraz wracam idę obczaic co mi koło chaty lata, bo już robi 3 kółko xd Poplułam telefon... 🤣 Edytowane 17 Listopada 2023 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Listopada 2023 @Lady Green no to chyba masz odp skad n p k w medium :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 17 Listopada 2023 (edytowane) @grolsch3 npk 15, 8 i 8, wlasnie sprawdziłam Edit: Czyli samą wodę jej teraz lac? Edytowane 17 Listopada 2023 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Listopada 2023 @Lady Green Za dużo azotu pazurki od nadmiaru tego pierwiastka, ma problem z przyswajaniem, a nadmiar azotu na kwitnieniu potrafi blokować inne pierwiastki. @Resi666 Policja w PL przyjdzie nawet do samosiejki, jak tylko będzie miała wiedzę, że ktoś ma na balkonie kwiatek wyciągnięty, jak słonecznik bez kwiatostanów, ale wygląda z liści na konopie i to im wystarczy, aby zrobić "nalot". @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 17 Listopada 2023 @Zielone krainy Między innymi o to mi chodziło ... sami nie są w stanie odnalezc drogi do toalety 🙂 wiec no 😄 nie gadac i nie wystawiac kwiatów na balkon ... i bedzie git auuuuuu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Listopada 2023 @Resi666 Ok, czyli maskować się, jak tylko jest to możliwe, aby się nie potknąć na głupim błędzie i nie zrobić sobie niepotrzebnie problemów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 17 Listopada 2023 @Zielone krainy serio jednym biotabsem ją przenawoziłam? Jak jej teraz mogę pomóc? Sama woda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 17 Listopada 2023 @Zielone krainy Aż tak nie ... ale robić swoje i nie otwierać gęby 😄 no chyba że na emotkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Listopada 2023 @Lady Green Takie pazury to oznaka, że azot wszedł za mocno i roślina go nie przyswaja w takiej ilości, jeszcze nie ma wielkiego problemu, bo to taka mowa rośliny, że lekko za mocno weszło, ale sobie z tym w miarę radzi, jednak lepiej jej za mocno nie dokładać, bo popalenia mogą zrobić się większe. Nie dawać niczego z azotem, ale jak masz coś na kwitnienie to dawaj, bo ona kwitnie, więc potrzebuje pierwiastków na kwitnienie, inaczej zacznie zjadać liście z tego, co jej brakuje. @Resi666 He ja wole robić wszystko i więcej niż potrzeba, ale każdy niech robi tyle ile uznaje za słuszne, bo to jego sprawa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 17 Listopada 2023 @Zielone krainy Dokładnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 17 Listopada 2023 @Zielone krainy coś na kwitnienie czyli? PK? Topmax? BioBloom chyba ma cos tam azotu o ile nie pomieszałam... jutro poczytam ulotki... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Listopada 2023 @Lady Green topmax to cukry nic innego, dokładnie huminy. W biobloom jest azot i nawet sporo bo coś pod 4% jak dobrze pamiętam. Jedź na razie pk. O ilości to do Króla. Pozdro dla Was 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Listopada 2023 @Lady Green Pk i topmax możesz dawać. Pk 1,5 ml bym dawał patrząc na kwiatostan, a topmax 3 ml. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 20 Listopada 2023 Kończymy 5 i zaczynamy 6 tydzień flo. "Jesień" wchodzi na coraz większą ilość roślin, dzisiaj pierwszy raz zostaly podlane większymi dawkami wszystkiego, wg tabeli. Ta najbardziej żółta dostała wiecej, ta co nie pije nie dostała nic - znowu miała zbyt mokro. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2023 Piękne bobsztyle aż miło popatrzeć 🙏😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 20 Listopada 2023 @Lady Green za chwilę Twoje pały będą większe od moich 🙂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach