WymiataczMega 2,337 Napisano 20 Stycznia @dziurawy zielonka między innymi? Może urlop od forum? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia @Boczelli wpierdalac sie tam gdzie nie trzeba, i zarobic lokcia tez jest fajnie 😄 😄 zapisuje dla siebie, a czy ktos to czyta czy nie wolny kraj 😉 mi sie przyda @WymiataczMega tez miedzy innymi , ale boba tez dawno nie bylo , brakuje paru osob @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 20 Stycznia @dziurawy bez nerwow. Prowadzisz publicznie relacje to licz sie z roznymi opiniami. Bez sensu jest wazyc mokre topy bo jedne maja 90%wody ktora odparuje, a inne np. tylko 60. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 20 Stycznia @dziurawy dopytywałem się na forum ale nikt nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia @Boczelli bez nerwow , napisalem ci jak jest i tyle i sam piszesz raz 90 raz 60 to wlasnie po to zrobilem sobie zdjecia , zeby wiedziec ile zostanie , proste jak jebanie tylko trzeba myslec @WymiataczMega czekamy moze zawitaja jeszcze , oby bylo z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia W dniu 10/01/2024 o 11:56, dziurawy napisał: @Alexi to mojego sasiada ziomka box 😛 wiec jak mowisz komus ma byc 45 -50 wilg a on to zlewa takie sa efekty 🙂 box u ziomka a tutaj wyszlo 3 kg mokrego po trymowaniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Stycznia roslinka 1= 113 g roslinka 2 = 87 g roslinka 3 =183 roslinka 4= 81 SUMA =prawie 500 G z 2 ,5 kg mokrego prad 591 kwh wynik mogl byc lepszy spoznilem sie o 1 dzien wyschlo na wior !!!! aa te sprawdzanie lodygi to jakis debil wymyslil , drugi raz sie na to zlapalem !!! lodygi nie chca sie lamac a topy WIOR !!!! box 2 174 G 131 G 125 G 126 G 3 kg mokrego SUMA 566 G plus 74 G z plesnia na jednej z roslince @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 26 Stycznia @dziurawy dobry wynik. Nie ma co narzekac🙂 co do suszenia z lodygami to juz kilkukrotnie pisalem, ze nie rozumiem tego systemu bo tylko utrudnia zycie. No ale w ten sposob mozna miec duze topy zamiast drognicy bez lodyg😅 ja jednak wole drobnice ale kontrolowanie wysuszona bez niespodzianek🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia @dziurawy strasznie mało prądu zużywasz, ale moim zdaniem wagowo, i czasowo dużo lepiej wypadają auto, ale muszę najpierw sam sezona machnąć żeby być pewnym 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 26 Stycznia @Prepers wlasnie tez zauwazylem, ze malo pradu. @dziurawy a ty jeszcze chyba dogrzewales boxa jak dobrze pamietam? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia @Boczelli Dla mnie tłumaczy to fakt że ten 12/12 większość czasu przy swojej jeblem 1000kwh podobny wynik, ale miesiąc krócej, i Af jak kto woli, szybciej ciut drożej, wolniej ciut taniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia @moonka jak spotkasz kogos kto wymyslil ten zjebany system na lodyge , strzel mu liscia ode mnie , zeby wiedzial ,ze to hujnia i nie nie dziala 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 26 Stycznia Ja nigdy na strzelające łodygi nie suszyłem jak wszędzie piszą 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia @Prepers mam mieszkanie z 1 pokojem wynajmuje , rachunki mam w oplacie tak ,ze grzeje sobie ile chce i kiedy chce tak ,ze w pokoju mam zawsze ok 24-25 stopni , nie moge podac wyniku od ziomka z drugiego boxa bo oszukiwal zone , podlaczyl duzy osuszacz bez miernika u niego z malym osuszaczem wyszlo 750 kwh ale zona plakala ze rachunki sie powiekszyly przez ten osuszacz ale on w domu mial ok 18 -19 stopni a co do auto wszedlem na strone rqs zeby zbadac temat i jak patrze to po 1 nie ma mojego tematu ? wiec juz hujnia a jadac dalej tam pokazuje miedzy 8-11 tyg wiec 3 tyg nie robia mi wielkiej roznicy i tam plon pokazuje do 500 g a u mnie do 650 g @Boczelli w srodku jest mata grzewcza 500 W ale czasem tylko sie uruchamiala , bo mam cieplo na chacie @WBB GDZIE BYLES JAK BYLO TRZEBA ??!!! hehehehehehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Stycznia @Tester prosze o przeniesienie do zakonczonych fotorelacji . Elo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach