Gość Napisano 2 Grudnia 2023 @Udyr jedynie gdzie mam bor to w canna flores ale jest go tam tyle , ze szok ?? 000000000000000.6 , @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Grudnia 2023 @dziurawy daj normalną dawkę tego na kwitnienie bo to nie bor, bardziej potas i fosfor. Tak się objawia głód w zaawansowanym flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2023 @Udyr tylko powiem ci ,ze na tym maluchu tak mam ? mniej wody idzie niz na wszystkie i dostaje wedlug tabelki 6 ml canna flores , i jak patrzylem na rqs wizualizacja niedoborow to jak nic pasowalo mi to , ze to BOR , PK daje tez 1.5 ml /L @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 2 Grudnia 2023 @dziurawy za dużo czytasz 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2023 @WBB nie czytam juz , teraz tylko praca doktorska na zywych roslinkach 😄 szukam najlepszej metody 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2023 @dziurawy kozackie Bobsztyle 🙉 pokaż całą wariatkę 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2023 Plecha.. Wyjeb topa i zrób inspekcję 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Grudnia 2023 Wycinaj i poogladaj sobie go w środku jak jest cały zajebany... Ja bym chyba założył jakieś rękawice i przegląd głęboko reszty topów... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2023 @Mr.Green tak myslalem , ale ziomek mi nie wierzyl to u niego w boxie tak sie zrobilo na jednym szczycie reszta ok @WBB jestem od niego 1500 km 😄 naszczescie to u ziomka w boxie , nie moj 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2023 @dziurawy to co on myśli że to jest 😄 super top..? 😄 brunatny mech jak chuj 😄 i jebie pieczarką 🍄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Grudnia 2023 (edytowane) Nie wiem jak on to tam oglądał... ale u mnie nie było takich wyschniętych liści a w środku plecha w jednym dużym topie była. Ja dopiero przy trymowaniu znalazłem Edytowane 12 Grudnia 2023 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2023 @WBB ale tnie sie calego boba ? czy cala galazke od dolu ?? @Mr.Green ojj jebany nie zaglebia sie w temat nic a nic , nie siedzi nie czyta nie oglada , liczy tylko na mnie a ja sam wiem tyle co huj , a topa trzeba calego wyrzucic ? czy cala galazke od dolu jak to robisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Grudnia 2023 Niech sobie go tak porozgina aż do łodygi to będzie widział tą pleśń bo teraz to tam mało widać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,399 Napisano 12 Grudnia 2023 @dziurawy utnij galazke tuz pod topem i sprawdz reszte 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2023 @dziurawytrzeba uciąć minimum tego topa i do tego zrobić inspekcję innych. Tutaj akurat top gnije fest a nie że tam gdzieś w środku jest pleśń. Top jest cały spleśniały. Zapytaj ziomka czy go fest macał 😛 spoconą ręką prosto ze spoconego uda kubanskiej dziwki 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2023 @Mr.Green on jebany czesto lubi macac a mowilem mu , albo nie dotykaj albo rekawiczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2023 @dziurawy najgorzej jak pysiorem je chłostał to mogły się przedostać resztki naskórcza a wraz z nimi bakterie Gerharda Puloka. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Grudnia 2023 @Mr.Green Na ulicy krążą legendy ponoć z tą bakterią najmocniejsze jaranie gość jak zajaral chmurę na balkonie to jak sąsiad w piwnicy z uchylonym oknem siedział to ledwo go odratowali, helikoptrem go transportowali 🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 13 Grudnia 2023 @Prepers mówisz o tym sąsiedzie co w zeszłym tygodniu na poczcie był? On chyba kiedyś rowerem jeździł? A to pech. Odratowali go?👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach