Prepers 1,406 Napisano 20 Grudnia 2023 W dniu 19/12/2023 o 12:21, WBB napisał: @Lady Green tzn 2 dni robocze przy boxie. A mój dzień roboczy to 2-3h przy boxie 🙂 Po węgorzu z 3 się robi 6 nie wiadomo kiedy 🙂 Eee to ty jeszcze ogarniasz fazę widzę, ja to chłopie potrafiłem się na gierce w telefonie jak przesadziłem 24h zawiesić i grać darmowego Gametwista, albo na autostradzie 1300km non stop nos w tel, ale oczywiście kołko też ogarnięte. Ps. Na Gametwist konto mam 910lvl zastanów się ile to wciskania bez bota 🤣🤣 A tak propo dawno nie zaglądałem tu bo masz hpsy, ale ładnie ci idą, ile g z wata wycisles na hpsach najwięcej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 21 Grudnia 2023 7 godzin temu, Prepers napisał: A tak propo dawno nie zaglądałem tu bo masz hpsy, ale ładnie ci idą, ile g z wata wycisles na hpsach najwięcej ? A nie wiem... cos tam było ostatnio liczone ale nie pamiętam 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Grudnia 2023 @WBB W dniu 19/12/2023 o 15:26, WBB napisał: @vego1989 nie ma szans na rekord. Oby nie było dużo mniej niż poprzednio 🙂 Ale widzę, że tym razem na spokoju to piszesz 😃Ważne aby było smaczne i robiło robote, najwyżej pozniej będziesz księgowemu podpierdalal topki 😉😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 21 Grudnia 2023 Aha, bo zapomniałbym.... ścięte wszystko wczoraj. Rekordu nie będzie. Będzie poniżej oczekiwań. 300-350 wyjdzie z tego dużego boxa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Grudnia 2023 @WBB skąd ta pewność? Może tym razem będzie lepsza jakość od poprzedniej😉Wrzuc jakies fotkj topkow jak wygladaja 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 21 Grudnia 2023 @vego1989 bo zważyłem mokre i księgowy już przeliczył na suche 🙂 Nie mam fotek bo mi dziecię skroiło telefon i nie było jak zrobić 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Grudnia 2023 @WBB jak tam Ziomal palonko?Bedzie rekorodzik ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Grudnia 2023 W dniu 25/12/2023 o 22:08, vego1989 napisał: @WBB jak tam Ziomal palonko?Bedzie rekorodzik ? No jest rekordzik. Takiej kupy jeszcze nie było. Już miałem lecieć następną uprawę ale jakoś chwilowo mi się odechciało 🙂 250g suchego z dużego boxa i 50g z małego boxa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Grudnia 2023 @WBB czyli nie wyszedl Ci ten 1g/1W. Pieknie, 300g to sporo palenia. Graty Ziomal za wynik!Ksiegowy zadowolony ?😅Spokojnie, spalisz ze 100 i zaraz beda pestki sie moczyc 😃😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Grudnia 2023 @vego1989 nie wiem ile to tam powychodziło ale ostatnio było 400 z jednego boxa. Księgowy też załamany i zabrał już to gówno żebym nie musiał na to patrzeć. A do zjarania to mam 25g 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 28 Grudnia 2023 @WBB a waga mokrego jaka była? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Grudnia 2023 @Lady Green 1200 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 28 Grudnia 2023 @WBB czyli to pewnie geny, nie przejmuj się 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Grudnia 2023 A gdzie ta kosa..?? Pokaż jak to wygląda 🙂 Wymień tego HPSa uparciuchu. Szkoda tyle prądu. ja przy 200 wattach ściągam 300gieta z zamkniętymi oczami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Grudnia 2023 @Mr.Green fotek nie zdążyłem zrobić no i wogóle było nerwowo bo węgorz przedświąteczny jednak wjechał zamiast karpia 🙂 Typowi temat się ogólnie podobał. Mi się wszystko podobało oprócz wagi. A lampy nie ma za co wymieniać...... chociaż już by była dawno wymieniona 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Grudnia 2023 @WBB nie wymieniłeś materiału na lampę? Po ile teraz lata seta dobrego palenia w polszy? Bo chyba było dobre? 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Grudnia 2023 @Mr.Green 250 po 25 lata @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 28 Grudnia 2023 A po ile są węgorze w pl? 🙈 i absolutnie nic nie sugeruje... 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Grudnia 2023 Głupota to gonić w całości w takim razie.. chyba że dupa szczypi i hajs trzeba to wiadomo 😉 A sama seta po ile? Gieta montowałem w tamtym roku w dużym mieście to chcieli 50 za jedynkę 😄 mówię WTF 😄 i średni taki chemik był że śmiało mogę powiedzieć że był chujowy 😄 Widać było że ten top nie ma swojej historii 😄 a miał być z Holandii heh 😉 za 6k zeta lampę byś dobrą wyszarpal 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 28 Grudnia 2023 (edytowane) @Mr.Green ostatnio kolega pisał ze 70zł za 1g jest teraz. Moze w każdym regionie inaczej. P.s. i tego co sprzedają w pl nie ma nawet co porownywac do tego co kupowałam w uk. W uk najgorsze gowno wypada o niebo lepiej, no chyba ze w pl nie mam dobrego "dojścia", tak tez może byc. Edytowane 28 Grudnia 2023 przez Lady Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach