mateo 956 Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Czyli chyba jest ok bo są ciemno zielone przy normalnym świetle cenne info dla mnie thx Edytowane 24 Listopada 2023 przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Listopada 2023 @Zielone krainy musiał bym się księgowego czyli brata pytać ile było ostatnio bo nie pamiętam 🙂 Ale chyba było około 400. Będzie 500 z tego dużego to nie będę jęczał 🙂 18 minut temu, Zielone krainy napisał: Osuszacz elektroniczny możesz dać na zewnątrz przy wlocie do namiotu, a do środka możesz dać wkłady jednorazowe, jakie chłoną wilgotność, a zajmują mało miejsca. Tak u mnie nie da rady żeby na zewnątrz osuszać pomieszczenie. Samego wlotu tez nie osuszę bo on jest połączony z wylotem małego namiotu... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 24 Listopada 2023 Tez próbowałam tak osuszać bo wiadomo wolałabym miec więcej miejsca dla roślin w boxie, ale nie dało rady. W pokoju był upał i nie bylo czym oddychac a w boxie wilgotność i tak zbyt wysoka. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Listopada 2023 Czy jest sens taki ścisk robić? Grzejnik musiałem i tak wywalić... Albo taki 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 25 Listopada 2023 @WBB ustaw sobie go tak żeby Ci było później łatwo go opróżniać. No chyba że ma wężyk itp 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 25 Listopada 2023 @Lady Green 20cm chyba tego wężyka tam widziałem 🙂 Ale jak się okaże, że działa i zostaje ten osuszacz to wężyk muszę mu przerobić na dłuższy. Ma wadę bo ma "nowoczesny" przycisk Power, który trzeba wciskać zawsze żeby go włączyć więc zdalne go włączanie odpada. I do tego świeci ten przycisk na niebiesko. Zakleilem go taśma ale delikatna niebieska poświata wyłazi przez kratki obudowy... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 25 Listopada 2023 @WBB a jak efekty po pierwszej nocy? Moj wyświetla cały czas aktualną wilgotność w namiocie, nie przejmuje się tym. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 25 Listopada 2023 Muszę tam zaraz lecieć czy coś się znowu nie odjebalo bo temp mi nie pasują.... powinno tam być teraz sporo zimniej i wilgotność 90%. Teraz tam od 5 godzinny jest noc... tzn mam nadzieję, że jest 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 25 Listopada 2023 @WBB może po prostu działa 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 25 Listopada 2023 @Lady Green no jeśli tak by to miało wyglądać to będzie trzeba ogłosić sukces.... a ja już myślę nań nagroda dla Ciebie... myślę jak i jakich wrażeń Ci dostarczyć 😘 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Listopada 2023 @WBB mocnych 😄 żeby zapamiętała kto tu prawdziwy 🦍 jest ;) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 25 Listopada 2023 (edytowane) @Mr.Green no nie inaczej... zresztą sama już się niedawno określiła 🙂 Na razie zacznę wkręcać ją na obroty moją starą ulubioną piosenką best ever 😘 Edytowane 25 Listopada 2023 przez WBB 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 25 Listopada 2023 @WBB ale Ty czaruś jesteś 🙂odznaka forumowego amanta należy Ci się jak nic 😉 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 25 Listopada 2023 @Lady Green staram się... Tester niech już rzeźbi nowy medal dla mnie 🙂 ps. A na tą piosenkę uważać po spożyciu/użyciu i jeśli się ma nie ograniczona wyobraźnię 😇😘 PS2. Weź później miernik i sprawdź jakie jest już między nami EC... czy jest już chemia 😍 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 25 Listopada 2023 @WBB pokazuje mi error... więc opcje są dwie... albo coś nie działa, albo wybiło ponad skalę 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Listopada 2023 @WBB ec 11.3 a pH w normie.. 6.5 😄 Więc można stwierdzić.. że jest głodna 😄 Nakarm ja ziomuś. Bo pokaże niedobory 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 25 Listopada 2023 @Lady Green więc trzeba przyjąć tą drugą optymistyczną opcję... ale czy ta druga będzie dobra dla wszystkich to też pytanie 🙂 @Mr.Green teraz potrzymam ją taką podkręcona do wieczora, będzie jeszcze bardziej głodna 🙂 Druga kawka weszła to dla rozładowania napięcia nasze pokolenie 40+: Tfu... przecież my mamy po 18 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Listopada 2023 @WBB jam jest przed 40 jeszcze 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 25 Listopada 2023 Mi też dwie wiosenki brakują. No dobra półtorej 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 25 Listopada 2023 @Mr.Green @WymiataczMega to jak reszta starszyzny się zgodzi czyli @Lady Greeni @grolsch3to przyjmiemy Was warunkowo awansem do swojego "kółka" 😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach