ponuryzniwiarz 1 Napisano 4 Września 2023 Witam dostałem w prezencie dwie lampy po 1000w i nie wiem za bardzo jaki namiot i ile prądu będzie to jadło pomoże mądrym słowem początkującemu 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 4 Września 2023 @ponuryzniwiarz Nic nie pisze na tej notce o modelu. Też nie mogę tam znaleźć ilości lumenów wydzielanych przez tego LEDa. Pokazałbyś więcej zdjęć ? Albo po prostu jaki to model @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 4 Września 2023 @ponuryzniwiarz pokaż całość, ale domyślam, się, że to chiński badzie świecący na różowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponuryzniwiarz 1 Napisano 4 Września 2023 @Proy_18 mam zdjecie o ilosci lumenow mam 2 takie lampy mniej wiecej ile by wynioslo dzienne zuzycie takich lamp ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 4 Września 2023 (edytowane) @ponuryzniwiarz No to 20.000 lumenów starczy ci na 0.42 m2, czyli gdzieś 65x65cm. A że masz takie 2 lapy to 0.84 m2, czyli gdzieś 90x90cm. Całkiem dużo... nie warto zaczynać z takimi powierzchniami. Na twoim miejscu zająłbym się wpierw 1-2 krzaczkami na jakiejś 50x50/60x60 Masz tu dniowe zużycie ---> Edytowane 4 Września 2023 przez Proy_18 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 5 Października 2023 czy te kable tak powinny być podłączone ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Października 2023 @polecam 420 nie masz instrukcji ? nie mozesz znalezc w necie pdf instrukcje ?? te kable sa od polaczenia kilku lamp razem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 5 Października 2023 miałem ale kobita zwinęła do śmieci 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 6 Października 2023 @polecam 420 ten kabel szary Cię nie interesuje i powinien być wypięty z panelu, on jest do podpinania paru lamp pod siebie, żebyś mógł jednym pokrętłem sterować wszystkimi Potrzebujesz tylko wsadzić kabel zasilający do gniazdka i jazda z pokrętłem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 6 Października 2023 @Bob drzewny haha spoko dzięki 😂 za parę dni ruszę z tematem liczę na wsparcie 💪 zawsze oudoor ale w boxie nigdy nie miałem do czynienia pozdro nie bawem z projektem 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach