Kibic 230 Napisano 14 Listopada 2023 43 minuty temu, Wojmax napisał: Czy według was mogę zacząć lać PK 13/14? można dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 25 Listopada 2023 (edytowane) Dziś mija prawie 6tyg od przełączenia. Roślinki tak się prezentują: Green Gelato Sundae Driver I automat, jak widać trochę się spalił od lampy, ale jakoś daje radę, mam pytanie związane z nim, czy możecie +/- określić ilu mu zostało jescze czasu, bo planuje pozostałą dwójkę ściąć chwilę przed świętami tj. 17/20grudnia? A tak się prezentują wszystkie w boxie Ps. Plamki na Green spowodowane najprawdopodobnie kroplami wody i lampą, mam nadzieję że nie ma się o co obawiać. Zajebiście pachną, całe mieszkanie jebie skunem, ale bardzo mi to nie przeszkadza 🙂 Edytowane 25 Listopada 2023 przez Wojmax 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Listopada 2023 @Wojmax ten ostatni to przesuszony i to dość 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,339 Napisano 25 Listopada 2023 @Wojmax daj im jeść 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 26 Listopada 2023 @WymiataczMega Aktualnie podlewam: -3ml/1l Terra Bloom -1ml/1l Terra Grow -0.5ml-1ml/1l PK 13-14 Na zmianę z wodą co 3/4dni, myślisz żeby dać im więcej? @Mr.Green szczyt od lampy bo idiota nie mógł przestać rosnąć (ma jakieś 60/70cm), a myślisz że się pozbierać i coś z niego będzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,339 Napisano 26 Listopada 2023 @Wojmax jak nie teraz to kiedy? Roślina ma już owoce więc niech puchną 💪. Oczywiście wszystko z głową 👊. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach