jareckyyy 0 Napisano 31 Sierpnia 2023 Siemanko, to mój kolejny post z serii uczę się, ale mniejsza. Jak się okazało nie dam rady suszyć w warunkach domowych tylko muszę coś wybrać na outa, meliny itp odpadają bo jestem na takim odludziu że nie da się znaleźć. Myślałem nad szklarnia i z tego co wiem jakoś tam się da, ma ktoś jakieś porady jak udoskonalić ten pomysł? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 1 Września 2023 @jareckyyy prąd tam masz? Przydał by się jakiś przewiew i wiatraki podłączyć Kiedy zamierzał byś suszyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jareckyyy 0 Napisano 1 Września 2023 @Andi tak prąd będzie, suszyć raczej będę w połowie września @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 1 Września 2023 @jareckyyy to powinno się udać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach