Zielone krainy 4,434 Posted November 20 @cejerowski21 Liście uschnięte usuwaj od razu, a szczególnie te z okolic topa , bo plecha może nie czekać, ale wejść w każdej chwili, jak masz obumarłe części rośliny w topie, jakie wyschły. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
cejerowski21 327 Posted November 20 @Zielone krainy coś tam obciąłem, ten liść na drugim zdjęciu, co z nim się stało? Niektóre z liści wyglądają jak zwłoki ogarnę to wszystko przy następnym podlaniu 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 348 Posted November 20 @cejerowski21 jesień. Liście kończą swój żywot i odpadaja 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 2,947 Posted November 20 @cejerowski21 wygląda jakby gnił. Takie to się za wczasu odcina najlepiej.. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 4,434 Posted November 20 @cejerowski21 Usuwaj to, co martwe i suche, a wychodzi z topa, bo z plechą jest tak, że może jej na wierzchu nie być widać, a w środku topa się rozwija właśnie z powodu tych martwych tkanek uschniętych liści. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 664 Posted November 21 @cejerowski21 siema powiedz mi te żarówki się mocno rozgrzewają ? Bo moje troche ciepłe się robią ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
cejerowski21 327 Posted November 22 @Monako moje nagrzewają się tak że parzą Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
cejerowski21 327 Posted November 23 (edited) Dzien 75 i 85, zepsuł mi programator czasowy więc roślinki mają od dzisiaj 24/0 światła. każda dostaje litr wody z ok 12ml miodu Topy white widow twarde jak skała a lemona ciut mniej zbite, ale nadal kamienie, w wysuszonym samplu znalazłem jedno nasiono Wypadło z topka, więcej nie znalazłem Edited November 23 by cejerowski21 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 348 Posted November 23 @cejerowski21 dobre kolby 👍 nasiono kitraj na następny grow👊 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
cejerowski21 327 Posted November 23 Jednak znalazłem, ogółem 2 albo 3 pestki w tym topku, więc to herma? Mocowo czuć że klepie o co tu chodzi? Ciąć ją jak najszybciej? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
cejerowski21 327 Posted November 24 (edited) 76 dzien lemon haze 86 dzien white widow Edited November 24 by cejerowski21 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 348 Posted November 24 @cejerowski21 nie przejmuj się już pestkami. Jak z trichomami? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
cejerowski21 327 Posted November 24 (edited) @WymiataczMega ostatnio jak patrzyłem to głównie mleko, nie przejmuje się tym że są nasionka jestem zadowolony z mocy oraz efektów nasiona nie robią mi różnicy Edited November 24 by cejerowski21 2 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 348 Posted November 24 @cejerowski21 dobrze to wygląda 👍. U mnie jeszcze ze 3-4 tygodnie do kosy. Będziesz miał co palić 🔥👊 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
cejerowski21 327 Posted November 24 Dzięki wszystkim za śledzenie i dopingowanie! Obstawiajcie ile wyszło 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 2,947 Posted November 24 @cejerowski21 będzie z 40.. 😛 Może 50 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prepers 349 Posted November 25 @Mr.Green ja dam ciut więcej @cejerowski21 55/60 moim skromnym okiem jak boby twarde 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 1988 358 Posted November 25 @cejerowski21 fajnie wyszło i dobrze się oglądało twoja FR stawiam 55 60 pozdro i z Buchem AVE👊💪 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
szamayo 51 Posted November 26 30 dobrej klasy jakości Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 427 Posted November 26 @cejerowski21 szkoda że nie ma zdjęcia całości, cięzko się połapać zeby nie policzyc czegos 2x. 🙂 Ja obstawiam jakieś 1,5 uncji, może 2... Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites