vego1989 303 Posted Friday at 07:32 PM @WymiataczMega jak wyglądają trichomy? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted Friday at 07:45 PM 7 minut temu, vego1989 napisał: @WymiataczMega jak wyglądają trichomy? Większość mlecznych. Trochę bursztynowych ale i przeźroczyste się trafiają. Zależy od topów. Górne mleczne z dodatkiem bursztynowych, dolne niestety z gdzie nie gdzie przeźroczystymi. Wszystkie liście wiatrakowe zżółkły. "Włoski" 70 % brązowe. Myślałem dłużej poczekać ale niestety. Życie Jutro przygotuję ją do suszenia i zrobię masełko. Wykorzystam to co zostanie i topki co mają słabe trichomy. W niedzielę jak czas pozwoli zrobię ciastka. Pomogą przetrwać do czasu wyschnięcia plonu😁. Słoiczki I saszetki do kiszenia już czekają. Wybrałem 62%. Gramaturą pochwalę się po wysuszeniu. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 303 Posted Friday at 08:58 PM @WymiataczMega mi 62 sisdly dobrze i tylko tych uzywam. w takim razie, smacznego!😁 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted 21 hours ago 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites