Jump to content
WymiataczMega

Kiedy robić zbiory?

Recommended Posts

W dniu 08/09/2023 o 15:02, vego1989 napisał:

Pewnie z 3tyg. Podwiaz jak masz do czego, a jak nie to jakieś tyczki na podparcie

Siema. Tak ją ogarnąłem. Teraz ma lżej 😁 niech sobie dochodzi bez stresu. Peace ✌️

IMG_20230918_155504_HDR.jpg

IMG_20230918_155853_HDR.jpg

Jeden top zawinięty jak baranie rogi hehe

3 minuty temu, mirecki napisał:

@WymiataczMega suchego? Może się zakręcić ok 50 ale nie liczyłbym na więcej. Ale co swojej to swoje 💪

Ile by nie było. Oby coś tam przypalić. Nakład finansowy +/- 200 zeta. Oko cieszy na maksa😍

No i swojak przede wszystkim 🥰

Pozdrawiam 

W moim przypadku był to pierwszy raz. Projekt Sezonowa na balkonie. Wszystko do tej pory jest git. Wiele nauczyłem się z forum. Gadżety typu lupy, nożyce do trymu I suple zostaną na kolejne ruchy😁

Na zimę mam już box i nasiona auto. 

Jeszcze filtr i lampa. I próbuje sił w 🦃. Haha

16 minut temu, mirecki napisał:

@WymiataczMega u mnie co roku to koszt ok 500-600 ale liczę nasiona, ochrona spota czy też co raz to inne odżywki. Już tyle tego mam a i tak wciąż "potrzebuję" czegoś nowego. Na przyszły sezon już mam pomysły nowe 😃

Mordo z zaciekawieniem śledzę twoje dokonania. Kot jesteś 💪👏

@WymiataczMega ja to pikuś jestem przy tym co ekipa potrafi tu wyczyniać. Gdybym był na miejscu a nie na wyjazdach to myślę że byłoby lepiej. Cieszę się że czujesz się na forum "jak w domu" i życzę Ci aby Twoim jedynym problemem był brak miejsca w boxie od nadmiaru i wielkości topów. Pozdro 💪