WymiataczMega 17 Posted September 8 7 minut temu, vego1989 napisał: Pewnie z 3tyg. Podwiaz jak masz do czego, a jak nie to jakieś tyczki na podparcie Git coś wymodzę. Thx 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted September 11 Witam. Spójrzcie jak teraz wygląda. Zdjęcia lipne ale co mi tam haha. Pozdrawiam Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted September 15 Witam. Mam fotki przez lupe jubilerską Tak π razy oko 😁 10% bursztynowych 70% mlecznych i reszta przeźroczystych. Pozdrawiam Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 303 Posted September 15 @WymiataczMega no to poczekaj jeszcze chwilke. Lej już sama wodę. Tydzień półtora i dajesz kosę, daj foto całej rośliny 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted September 15 Powoli zaczyna się wyżerać. Wieczorem flushing zrobię i do kosy samą wodą Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted Monday at 02:01 PM W dniu 08/09/2023 o 15:02, vego1989 napisał: Pewnie z 3tyg. Podwiaz jak masz do czego, a jak nie to jakieś tyczki na podparcie Siema. Tak ją ogarnąłem. Teraz ma lżej 😁 niech sobie dochodzi bez stresu. Peace ✌️ Jeden top zawinięty jak baranie rogi hehe 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 303 Posted Monday at 03:59 PM @WymiataczMega fajne te szyty, takie pelne 😁 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted Monday at 04:07 PM Są twarde, ciężkie i mega żywiczne. Dodam że pachnie kozak🤤🤤🤤 Myślę że koło 50-70 gietów gotowego powinno siąść. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 303 Posted Monday at 05:45 PM @WymiataczMega oby😁😁😁 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted Monday at 05:51 PM Nie chcę sobie wkręcać. 50 musi być 😁 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirecki 658 Posted Monday at 06:57 PM @WymiataczMega suchego? Może się zakręcić ok 50 ale nie liczyłbym na więcej. Ale co swojej to swoje 💪 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted Monday at 07:06 PM 3 minuty temu, mirecki napisał: @WymiataczMega suchego? Może się zakręcić ok 50 ale nie liczyłbym na więcej. Ale co swojej to swoje 💪 Ile by nie było. Oby coś tam przypalić. Nakład finansowy +/- 200 zeta. Oko cieszy na maksa😍. No i swojak przede wszystkim 🥰 Pozdrawiam Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirecki 658 Posted Monday at 07:08 PM @WymiataczMega u mnie co roku to koszt ok 500-600 ale liczę nasiona, ochrona spota czy też co raz to inne odżywki. Już tyle tego mam a i tak wciąż "potrzebuję" czegoś nowego. Na przyszły sezon już mam pomysły nowe 😃 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted Monday at 07:16 PM W moim przypadku był to pierwszy raz. Projekt Sezonowa na balkonie. Wszystko do tej pory jest git. Wiele nauczyłem się z forum. Gadżety typu lupy, nożyce do trymu I suple zostaną na kolejne ruchy😁. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 303 Posted Monday at 07:18 PM @WymiataczMega zajawka złapana 😁 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted Monday at 07:18 PM Na zimę mam już box i nasiona auto. Jeszcze filtr i lampa. I próbuje sił w 🦃. Haha 16 minut temu, mirecki napisał: @WymiataczMega u mnie co roku to koszt ok 500-600 ale liczę nasiona, ochrona spota czy też co raz to inne odżywki. Już tyle tego mam a i tak wciąż "potrzebuję" czegoś nowego. Na przyszły sezon już mam pomysły nowe 😃 Mordo z zaciekawieniem śledzę twoje dokonania. Kot jesteś 💪👏 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 303 Posted Monday at 07:26 PM @WymiataczMega no to juz calkiem inna zabawa. Mniej wiecej wiesz juz o co chodzi, z reszta pomoze jak zawsze forum 🤘💪 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted Monday at 07:40 PM Liczę na to. Muszę spróbować. Do odważnych świat należy haha Pozdrawiam Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirecki 658 Posted Monday at 08:30 PM @WymiataczMega ja to pikuś jestem przy tym co ekipa potrafi tu wyczyniać. Gdybym był na miejscu a nie na wyjazdach to myślę że byłoby lepiej. Cieszę się że czujesz się na forum "jak w domu" i życzę Ci aby Twoim jedynym problemem był brak miejsca w boxie od nadmiaru i wielkości topów. Pozdro 💪 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 17 Posted Friday at 06:37 PM Witam. Juterko kosę robię😁. Pozdrawiam 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites