WBB 2,119 Napisano 23 Września 2023 Masz tam nawet naszykowane takie 2 plastikowe obejmy na kable. Tam się nie da nic spierdolic... ale jak tam uważasz. Jakiego masz boxa pod te 600W? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Września 2023 @WBB dokładny wymiary 50 x115 wysokość 170 za parę dni odpalam fr muszę jesscze parę fantów ogarnac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Września 2023 @Pablo 1988 ciekawe jak z temperaturami będzie... bo w upały latem na pewno był by problem 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Września 2023 (edytowane) @WBB Myślę że ta 600 pewnie będzie dawac ciepło ale myślę że ogarnie się temacik filtr węglowy mam wiatrak nawilżajacz powietrza jest zobaczymy co z tego wyjdzie🔨🪴💣 Edytowane 23 Września 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach