michu 66 Posted September 14 @Udyr 0.5 kg lodu na okolo 10l wody w sumie jak robilem zdj to już mało co go było. Dałem trochę liści później lód liście lód i tak na przemian stało z 30min i później zacząłem mieszać około 30min . Miałem około 50g lisici łodyg i 13g popcornu. Coś wyszło. Wyschnie to pokaże 1 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
michu 66 Posted September 15 Takie saszetki będą okej ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bob drzewny 789 Posted September 15 @michu to do utrzymania wilgotności suszu podczas curringu, dużo osób używa integry Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
michu 66 Posted September 15 @Bob drzewny No i o takie chyba mi chodzi . tykko te prYjada na czas . Inne firmy musze czekac na koniec przyszego rygodnia a to już za późno @Bob drzewny nie mieszkam w Polsce heh 😛 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 303 Posted September 15 @michu używałem integry i bovedy. W sumie jedne czy drugie zdają egzamin. Alenjakos i tak zawsze zamawiam bovede, chyba tańsza nawet jest. Również uzywam 62%. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
michu 66 Posted September 15 @vego1989 już zamówione te . Co będzie to będzie. Normalnie wrzuć do słoja z suchym ziolkiem ? Muszę otwierać wtedy słoik czy nie ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 303 Posted September 15 @michu jeżeli masz świeżo wysuszony i jest dobrze wysuszony to możesz wrzucić, ale przez klika dni otwoeraj sloik na 15-20min Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
michu 66 Posted September 15 @vego1989 tak jest szefie 🫡 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 303 Posted September 15 @michu niech buch bedzie z Toba 😉 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
michu 66 Posted September 16 Witojcie! Nadszedł czas podsumowania. Warunki przy suszeniu 22stp rh55 Ja jestem zadowolony a wy oceńcie 😆🫡 Gorilla 42 . Bardzo luźne te topki ale dwarde dość. Jack 29. Twardy jak skala są duże topki są małe i również twarde . Mandarine 35. Też dość dwarde topki i nabite. ==== 106 na sucho . Skosztowałem gorilli, bacik wleciał w smaku No takie lagodne na początku później troszkę dusi 😆 efekt? Kanapa ręce ciężkie, gastro maskara . Leżeć teraz w słoiczkach z saszetkami 62% . Bulebags- wyszło nieco ponad 4.5 , chyba dory wynik jak na liście łodyg i 15g popcornu? Jak na trzy krzaczki No to rewelacji nie ma ale człowiek uczy się na błędach. Następnym razem będzie lepiej ! Tak myślę 🤣 Co do trymowania . Jak dla mnie maskara na sucho.. listki zawienite do srodka ciężko się wycina . Jak macie pytania pytajcie . Piona @Tester proszę o przeniesisie do zakończonych. 1 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 303 Posted September 16 @michu fajne bobki, oby jakość byla odpowiednia, zdrowia! Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
michu 66 Posted September 16 @vego1989 gorillla nie spelnia moich oczekiwań 🤣 chcialem cos bardziej żywszego a nie moglem ręki do gory podniesc 🤣 @michu ale i to pójdzie a może taki dzień mailem. Się okaże 😋 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
michu 66 Posted September 17 Sorka zapomnailem o tych zdjęciach 😅 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bob drzewny 789 Posted September 17 @michu ile suszyles szefie dni? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
michu 66 Posted September 18 (edited) @Bob drzewny niecałe 8dni . Nie są masywne topki I szybko wyschło. Warunki " 22stp rh55" były ok wiec mysle ze wszytko bylo w miare okej Przy okazji mogę powiedzieć coś na temat "mandarine " Banan na mordzie , głową w miarę trzeźwa ciało ujebane 😄 fajne do rozmowy czasem napady śmiechu dosc czeste . takiego właśnie oczekiwałem. Polecam 😄 Edited September 18 by michu 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites