jeruki 25 Napisano 18 Lipca 2023 Siemano ryje postanowiłem że zacznę swojego własnego growkita żeby przeżyć grzybowa przygode. Growkit robiony według instrukcji, zalany wodą na 5 min potem wsadzony do zamkniętego worka z małą ilością wody . Worek zamknięty dopóki nie pojawia się pierwsze piny, teraz mamy dzień 4. Piny powinny się pojawić w dniu 7 i powyżej. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Lipca 2023 @jeruki pierwsza to Twoja uprawa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 18 Lipca 2023 @Andi ta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 19 Lipca 2023 Jaką grzybnie najlepiej kypić i gdzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 19 Lipca 2023 @Glut78 powiem ci szczerze że nie wiem. Ja sam zamawiałem z shroomkit. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 26 Lipca 2023 (edytowane) Dzień 11 Nic się nie dzieje , może niepotrzebnie otwieram ten worek ale chcę sprawdzic czy coś się dzieje a przez wilgoć na worku nic nie widzę. Jak otworzyłem to trochę jebalo ale po chwili fajnie Grzybowo. Wypowie się ktoś doświadczony czy to wygląda w porządku? Edytowane 26 Lipca 2023 przez jeruki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 27 Lipca 2023 @jeruki doświadczonych w takich hodowlach to ciężko znaleźć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 27 Lipca 2023 @Bob drzewny To tutaj mało jest takich osób ale jest to forum stworzone w celu pomocy przy Mary Jane, dlatego udzielam się też na innym forum hah. Pozdrowki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 30 Lipca 2023 Siemanko kolejna niespodzianka bo są już piny małe kropeczki i 2 grzybki. Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 31 Lipca 2023 W sumie spytam bo nie wiem, a ciekawi. To są grzyby jakieś halucyny, czy co to za świntuchy rosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 31 Lipca 2023 @Bob drzewny Tak, jak zjesz kilka to zabiorą cię kosmici👽 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 1 Sierpnia 2023 W dniu dzisiejszym tak się oto prezentują. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 6 Sierpnia 2023 Siema, tak średnio coś to idzie, mam nadzieję że następne rzuty będą lepsze. Najprawdopodobniej jutro scinam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 6 Sierpnia 2023 (edytowane) @jeruki Ścinasz dosłownie przed tym, jak puści ta błona. Patrząc na zdjęcie im jeszcze do tego trochę brakuje. Jak masz Fejsa, to dołącz sobie do grupy o nazwie: "Magiczne Grzyby - drpsy.eu grupa wspierająca klientów sklepu" Edytowane 6 Sierpnia 2023 przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 6 Sierpnia 2023 @MiraiiNikki Dzięki za poradę ale jak sam widzisz po prawej się już otwiera, z drugiek strony to normalne że one mają 8 dni od pinów i są tylko takie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Sierpnia 2023 @jeruki wykręcaj te największe żeby miejsce robić, pryskaj wodą i codziennie kosa Tylko wykręcaj je, nie tnij, ani nie wyrywaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach