Glut78 640 Napisano 3 Lipca 2023 Czy nawóz canna hydro vega i hydro flores można stosować do gleby? Będzie to miało jakiś ujemny wpływ na roślinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Lipca 2023 @Glut78 nie, wszystkie nawozy do hydroponiki można również zastosować do gleby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 3 Lipca 2023 Chodzi mi konkretnie o canna, bo nigdzie nie mogę znaleść żadnej informacji, może ktoś ma doświadczenie w tym temacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 3 Lipca 2023 @Glut78 canna należy do grupy "wszystkie" 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 30 Sierpnia 2023 Podetnę się pod temat. czy nawozy przeznaczone do uprawy w kokosie można stosować w normalnej mieszance ziemi? przez przypadek kupiłem coco .. i nie ogaranalem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Sierpnia 2023 @ChinQuan Można , sam używałem Plagron Coco A i B w ziemi i nie ma żadnego problemu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 30 Sierpnia 2023 @Zielone krainy ok, dzięki właśnie je kupiłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Sierpnia 2023 @ChinQuan Nie ma sprawy, jak używasz Plagron Coco A i B to już nie daje się calmagu, bo nawóz ten zawiera calmag. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 30 Sierpnia 2023 @Zielone krainy o dzięki 👍 mozesz zerknąć na pytania dla początkujących? Mam mały problem z moimi roślinkami 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach