Slawoo 0 Napisano 30 Czerwca 2023 Witam wszystkich , Chciałem zaczerpnąć wiedzy od bardziej doświadczonych hodowcow . Mam nadzieje ze ktoś pomoże 🙂 Odmiana to Creeper Sativa . 17 dni od wykiełkowania , roślinka wygląda jak wygląda i moje pytanie jest następujące, czy uważacie ze jest odpowiedniej wielkości i kondycji , co myślicie o kolorze lisci oraz drobnych przebarwieniach ktore ja zauwazylem i mam nadzieje wy rowniez widzicie na zdj ? Z góry wielkie dzięki i liczę na wasza wiedzę. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Czerwca 2023 @Slawoo Mała , jak na 17 dzień wega, daj do większej doniczki ze świeżą ziemią, jaka będzie bogata w nawozy i daj jej dostęp do światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slawoo 0 Napisano 1 Lipca 2023 Ok👍 Co myślisz o boosterach korzeni? I jaka ilość nawozów ? Dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 1 Lipca 2023 @Slawoo jak dasz nową ziemię to przez 2-3 tygodnie nie będziesz musiał nawozić, potem jakiś nawóz z azotem jak roślina będzie tego wymagać 6 godzin temu, Slawoo napisał: Co myślisz o boosterach korzeni? można zastosować jednak nie jest to konieczne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slawoo 0 Napisano 1 Lipca 2023 Podlewac odstana woda czy warto było by użyć gnojowki z pokrzyw ? Czy dopiero po 2-3 tyg gnojowka i nawozy ? Pozdrawiam Czy wysadzić już na spot ? Jeżeli nie to kiedy będzie odpowiedni moment . Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za pomoc 🤜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach