SeVeN89 5 Napisano 20 Czerwca 2023 Witam Serdecznie w ten piękny słoneczny dzien(bynajmniej u mnie). Konto mam trochę dłużej ale musiałem się trochu zapoznać z forum. Widzę, że jest tu dużo osób które są w porządku, więc zostanę tu na dłużej. Na swoim koncie mam kilka upraw lecz zza gówniarza mając 14 lat coś tam działałem lecz pogoda nie pozwoliła dotrwać do zbiorów. Teraz po przerwie wracam, mam kilka noname z palonka lecz wsadziłem je 'tak o' i mają mało słońca lecz nad nimi się nie spuszczam. Zamierzam zakupić 3 automaty i chce się do nich przyłożyć aby mieć pierwszy raz coś swojego a nie ganiać za gównem po mieście jak do tej pory. Udanego sezonu życzę. Pozdróweczki dla Wszystkich dobrych ludzi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 38 Napisano 20 Czerwca 2023 @SeVeN89 Siemka, jest 20 czerwca trochę przyspiesz z tymi pestkami już pora na kiełkowanie 😁. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeVeN89 5 Napisano 20 Czerwca 2023 @Stary1231 Haha. Dziękuję Wariacie wyprzedziłeś mnie o parę minut bo akurat miałem zakładać temat z pytaniem czy początek lipca to nie zapóźno na automaty. Uświadomiłeś mnie, że trza spiąć poślady i lecieć z tematem. Pozdro! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach