czanczanek 278 Napisano 4 Czerwca 2023 Witam, mam takie pytanie za około 14 dni ścinam roślinki czy dawać nawozy do samego końca? Czy zmniejszać? Czy w ogóle niedawac. Używam nawozów bioobizza Biogrow Biobloom Topmax Calmag @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @czanczanek nie powinno sie nic dawac 14 dni przed scinka tylko woda ? albo woda z miodem ? albo melasa co kto woli , przeczytaj temat flush w necie znajdz , jedni mowia robic inni nie , co box to inna uprawa twoja decyzja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy dzięki Dziurawy chyba podleje woda z miodem, teraz patrzylem na trichomy i czegos nie rozumiem główki przechodzą w bursztyn a patyczki jakby przezroczyste to nie wiem co robić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @czanczanek zapodaj zdjecia ktos cos podpowie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy dawałem 3 dni temu na temacie scinka mozesz oblukac 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @czanczanek czemu nie zalozysz relacji ? kazdy jest zjarany i raczej szukal nie bedzie 🙂 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy to wrzucę za parę dni bo wrzucałem niedawno, narazie podleje z miodem i zobaczę co będzie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @czanczanek wez stamtad to zdjecie skopiuj tutaj , ktos cos zaraz podpowie ile czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @czanczanek a mikroskop ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy sprobuje jak będę w domu, ale mam taką małą jubilerska to nie wiem czy uda mi się zrobić fotkę razem z tym jednocześnie ale spróbuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @czanczanek wiem ze ciezko ja tego nigdy nie robilem ale inaczej tego nie zrobisz, a na oko to wiesz ze chlop w szpitalu umarl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 4 Czerwca 2023 Hmm. Niby włoski brązowieją, ale na moje oko nie są spuchniete jak powinny być. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Czerwca 2023 @Kolbertus i chyba właśnie jeszcze nie porą bo niektóre są takie chude, ale też są grubasy już i chyba nie rowno kwitnie, spróbuję później zrobić to zdjęcie to zobaczymy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 4 Czerwca 2023 4 minuty temu, czanczanek napisał: @Kolbertus i chyba właśnie jeszcze nie porą bo niektóre są takie chude, ale też są grubasy już i chyba nie rowno kwitnie, spróbuję później zrobić to zdjęcie to zobaczymy Musisz ogarnąć jaki kolor mają trichomy. One Ci powiedzą jak bardzo dziewczynka będzie kopać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Czerwca 2023 @Kolbertus no ni huja, nie moge zrobic zdjecia przez tą lupę żeby wam pokazać:( @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 5 Czerwca 2023 @czanczanek ogólnie musza być mleczne w bursztynowe żeby przeszły to zależy od odmiany jeśli masz 70 procent mleczne i 30 procent bursztynowe to będzie elegancko kopać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Czerwca 2023 @Monako no to jeszcze w takim razie, bo glowki trichomow sa dopiero bursztynowe i to nie wssystkie, reszta przezroczysta dalej, mam nadzieje ze nie skopalem tego bo dzisiaj juz dałem pierwsza dawkę miodu z wodą bo za 2 tyg jak się dobrze spłuka nawoz to kosa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Czerwca 2023 @Kolbertus orientujesz się czy mogę zostawić otwartego boxa na noc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 5 Czerwca 2023 Godzinę temu, czanczanek napisał: @Kolbertus orientujesz się czy mogę zostawić otwartego boxa na noc ? Nie widzę przeciwwskazań. Zadbaj tylko, aby nie docierało do nich żadne światło, bo zaburzy to transpirację. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach