CaliGas 50 Napisano 3 Czerwca 2023 (edytowane) Witam wszystkich zaczynamy przygodę! -BREDER- (Grow More Fire Genetics)💪 -NASIONA FEMINIZOWANE- (Super Buff Cherry)🍒 (Rainbow Sherbet)🌈 (Big Black Gorilla)🦍 (Pure fire)❄️ (Cherry Mocha Latte)🍰 (Blackout cherries) 🍒👄 namiot na kiełki 120x120 lampa Lumatek 300w donice plastikowe 1L ziemia canna profesional wentylator kanałowy 420m3 wiatrak mieszający 1x 40cm/40w namiot docelowy 300x600 lampy 4x Lumatek 600w pro 7x Lumatek 300w 2x Mars hydro 300w 2x nie pamietam nazwy ale jakościowo jak lumateki 600w pro donice materiałowe 12l podstawki Autopot od 25l donic wentylator kanałowy 2300m3 wentylator kanałowy wpuszczające świeże powietrze 900m3 Podłoże coco + perlit 70/30 i trochę keramzytu na spód nawozy canna i Shogun 28.05.2023 dzień 1 lampa na 60% mocy wysokość lampy 60cm Rhizoronic 2ml/1l wody Cannazym 1ml/1l wody PH 6.5 100ml na doniczkę 31.05.2023 dzień 4 Nawozy bez zmian powoli sobie rośnie 02.06.2023 Dzień 6 Edytowane 4 Czerwca 2023 przez CaliGas 1 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 4 Czerwca 2023 04.06.2023 Dzień 8 nawozy bez zmian lampa bez zmian podlewanie około 150-200ml co drugi dzień 2 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2023 @CaliGas masz tego trochę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 4 Czerwca 2023 @Tester trochę jest to będzie największy projekt na tym forum 🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 duzooo tegoo ojj duzoo ale jak patrze na te wasze outy to nie wiem na huj wy to robicie tak na prawde?? roslinka bedzie wielkosci paczki zapalek , albo zje slimak albo plesn wjedzie ?? @mirecki jaki to ma sens ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy uzależnienie od adrenaliny, jest to trochę uwarunkowane zaburzeniami psychicznymi bo byłem z tym u specjalisty. Jest ryzyko jest zabawa. Poza tym lubię to, już nie chodzi o sam efekt finalny, to jak patrzę jak roślina się rozwija, jak ma jakieś problemy to jej pomagam noo opiekuńczość taka 😜 robiłeś out? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @mirecki czaje czaje cos jak podpierdolenie do szefa przy podpierdolonym mega adrenalina hehehe ale mowisz ze lubisz patrzec na roslinke ? no ja tez i robie to 2 3 razy dziennie a ty raz na 2 tygdonie ? no i plon ? chyba raczej adrenalina wynagradza plon ? bo te roslinki sa takie male ? jak moje po 2 tygdoniach w boxie , ja robie pierwszy raz in hehehe 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy moje były małe bo im vega zjebałem z racji braku czasu i słabego doświetlenia. Na auto mam wyjebke ale sezony to jak będą mniejsze niż 2m to się wkurwię na siebie bo w tym sezonie mają ode mnie tyle żarcia nowego że szok 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @mirecki czekam czekam na sweeet focie ze spotaaa 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy będę w tym tygodniu ale nie wiem jeszcze kiedy 😂 hukinola trzeba uzupełnić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @mirecki w tym tyg ? zostalo 6 H bedzie ciezko hehehe 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy aaa dobra dobra 😂drobny mój błąd ale wiesz o co mi chodziło 😃ale w tym tygodniu to jednak nie będę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @mirecki szkoda hehehe myslalem jednak ze beda foteczkii no i adrenalinkaaa oczywiscie , przez tory , obok gajowego przez las , obok strumyczka prosto przez lake obok kamienia za kanalem juz jest spocik 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 4 Czerwca 2023 @CaliGas jak taki namiot kolos, to chyba warto pobawić się wtedy w gładzenie ścian jakimiś sposobami, widziałem w większych growach właśnie różne triki na sztywne ściany, żeby jak najbardziej zmniejszyć stosunek pochłaniania światła. Niby pewnie góra 2% daje, ale czemu by nie jak mało roboty ale rozumiem z opisu, że to na ten moment wstępny namiocik, będzie obserwowane na peeeewno 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 6 Czerwca 2023 06.06.2023 Dzień 10 bardzo ładnie rosną już niedługo przesiadka do docelowego namiotu 🤤 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 7 Czerwca 2023 Siemanko dzień 11 czy to normalne ze w tak wczesnym stadium roslina potrzebuje już magnezu? to nie od temperatury itd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 7 Czerwca 2023 @CaliGas możliwe że domaga się już przesadzenia, bryła korzeniowa mogła już zabrać całą donice i wyssała pierwiastki tym najbardziej magnez bo przy ledach może żreć dużo z tego co kojarze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 7 Czerwca 2023 (edytowane) @Growerseed w 11 dniu nie ma szans na zajęcie korzeni w 1l doniczki 😉 przynajmniej tak uważam. @CaliGas bracie Ty mój z innych rodziców, kochany Barneys 🖐️😎 Siema długo musiałem na Ciebie tu czekać ale dobrze Cię widzieć w formie. Jak masz worek tej canny to zrób zdjęcie co ona tam ma za właściwości, ale chyba znam odp. Znalazłem na necie stosunek npk, ale ogólnie co na worku jeszcze canna pisze (makro i mikro elementy). Trzeba było zaczynać w lightmixie a nie kombinować z glebą na flo 😁🖐️ Edytowane 7 Czerwca 2023 przez grolsch3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 7 Czerwca 2023 @grolsch3 siema siema ni trochę mnie nie było hehe fajnie ze pamiętasz 🫡 no właśnie jak będę to ci powiem Mówię zacznę w ziemi ale kurwa No lipa jakaś wyszła dosly dobrze ale u mnie to standard ze coś jeblo Jutro je przerzucam do coco dam im magnezu i zobaczymy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 8 Czerwca 2023 Witam ponownie dzien 12 08.06.2023 już mam przyczynę … z lenistwa zawiesiłem lampe za nisko i nie sprawdziłem ile było cm🫠 wszystko wraca do normy jutro foty w nowym domku pozdrawiam 🤓 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach