Gość Napisano 23 Czerwca 2023 @WBB ja skalpelem zdarpuje @czanczanek o bogowie tyle dobrego . Skalpelem żyletka i do lufy @czanczaneksuper sexi to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 23 Czerwca 2023 Ja papierowy ręcznik olejem roślinnym nawilzam i tym wycieram... żeby przy okazji nożyczki oliwiło 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Czerwca 2023 @WBB też można wiadomo, mi sciereczka schodzi od razu 🙂 @CryStaff haha w sumie nie pomyślałem z ta lufa hehe dobre 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca 2023 Świeży hasz . Po przesuszeniu nawet lepszy . Wystarczy zostawić na nożu na dobę max 2 i stwardnieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Czerwca 2023 @CryStaff dobrze wiedzieć xd Wytrymowany top, może tak być czy więcej? Pytam bo robie to 1 raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 23 Czerwca 2023 Ja to lubię też listki też przyciąć ale wtedy mnie brat opierdala, że marnuję:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Czerwca 2023 @WBB ok, ja obcinam tylko te duże takie i dłuższe jak są a te malutkie zostawiam bo tam od huja trichomow jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Czerwca 2023 Jakie dziwne to jaranie jak jest mokre, nie zaciągałem się ale w ogóle nie pachnie jak konopia ani nie smakuje a topy walą tak ziołem ze dramat, gdzie tu jest polityka xd normalnie palce mi jadą cytrusowa konopia a smak i dym lepiej nie gadać xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca 2023 Bo to potrzebuje czasu . Teraz w najlepszy razie nadaje się do wapowania . Nie ma szybkiego sposobu na dobry aromatyczny materiał . Trzeba cierpliwie suszyć I'm wolniej tym lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 25 Czerwca 2023 @CryStaff ok dzięki za info, bo wie wystraszylem ze coś zjebałem, ale jak wcześniej próbowałem innej rośliny to leżał sobie topek dlugo i nawet smak I zapach był ale poczekam trochę narazie się suszy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 @czanczaneksuszysz potem ,robisz curing a twój materiał każdego dnia zyskuje na smaku i mocy odparowując wilgoć i rozkładając (chyba,w każdym razie coś się z nim dzieje ) chlorofil @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 25 Czerwca 2023 @CryStaff no tak będę robił właśnie, drugi dzień się suszy później ten curing w słoiku i zobaczymy co będzie:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 25 Czerwca 2023 Panowie skąd się wzięła jak by żywica na liściu? Klei się to dramatycznie jak z sosny, załączam foto. Dodam że roslina juz jest na flushu bo za tydzień scinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 (edytowane) Masz kropelkę żywicy z thc na liściu i się przejmujesz ? Zbierz patykiem i wyjaraj ^^ Jeżeli nie było opcji żeby Ci kaplo jakieś gówno na roślinę to to samo dobro jest Edytowane 25 Czerwca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 25 Czerwca 2023 @CryStaff nie ma nic nad roslina co moglo by kapac, nie wiedziałem że tworzą się kropelki thc na liściach pełno ich jest na szczycie 🙂 ale dzięki za info na przyszłość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 Ale masz fajnie ^^ sam bym chciał coś takiego zobaczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 25 Czerwca 2023 @CryStaff i to moja 1 uprawa, jakiś fart chyba że przy 1 roślinie takie rzeczy wychodzą, ale dużo też chłopaki z forum pomagali co i jak robic 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 No gratki bracie na pewno będzie pyszne i mocne @czanczanek ty na organice leciałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 25 Czerwca 2023 @CryStaff oby 🙂 za mocne to niechcialbym bo robie na własny użytek, żeby nie latać za tym ale truchomy już przechodzą w bursztyn a jeszcze tydzień do ścinki więc jeszcze bardziej zbrązowieją i będzie kopało dobrze ale trudno 🙂 narazie uczę się na ograniczonych z biobizz, o nawozach mineralnych nie mam zielonego pojęcia póki co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Czerwca 2023 Panowie, czy do flusha muszę regulować ph ? Czy z kranu prosto ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach