czanczanek 278 Napisano 31 Maja 2023 Witam, może ktoś bardziej doświadczony się wypowiedzieć czy mam to ciachać już? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 31 Maja 2023 Ja bym czekał jeszcze. W dalszym ciągu sporo białych włosków widać. Zobacz jak wyglądają trichomy w powiększeniu. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Maja 2023 @Kolbertus ok, to jeszcze potrzymam, jutro będę miał czym sprawdzic bo rozumiem że muszą być bursztynowe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 31 Maja 2023 Teraz, czanczanek napisał: @Kolbertus ok, to jeszcze potrzymam, jutro będę miał czym sprawdzic bo rozumiem że muszą być bursztynowe? Zależy jaka bania Cię interesuje. Pomijając to, czy to sativa, czy indyjka bursztynowe trichomy bardziej wgniatają w fotel, a mleczne z kolei zapewnią Ci bardziej energetyczną banię z dobrymi rozkminami. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Maja 2023 @Kolbertus To jest Sativa, I wole właśnie taką nie duza banie, nie chce żeby mnie to poniewierało hehe a tak całkiem to wolę takiego spokojnego zamulacza nawet 🙂 to nie dopuszczac do takiego mocnego bursztynu ? Bo nie chce wlasnie zeby w fotel wgniatalo 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 31 Maja 2023 1 godzinę temu, czanczanek napisał: @Kolbertus To jest Sativa, I wole właśnie taką nie duza banie, nie chce żeby mnie to poniewierało hehe a tak całkiem to wolę takiego spokojnego zamulacza nawet 🙂 to nie dopuszczac do takiego mocnego bursztynu ? Bo nie chce wlasnie zeby w fotel wgniatalo 🙂 No to pilnuj, aby nie przeszły w bursztynowy kolor. Mleczne bedą idelane. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Maja 2023 @Kolbertus ok, ale to w końcu kiedy to ciachac ? Bo mleczne to one ju są, ale te topy jakoś słabo zbite @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 1 Czerwca 2023 @czanczanek podlewaj je woda z miodem 7-14 dni i kosa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 2 Czerwca 2023 @cejerowski21 a jakieś proporcje znasz ? Ile wody ile miodu ? Bo słyszałem w sumie o tym ale nie stosowałem nigdy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 2 Czerwca 2023 @czanczanek Zielone Krainy mi polecił to, na 1L wody 10ml miodu, jakiekolwiek natomiast lipowy jest chyba jednym z lepszych bo da się go normalnie nabrac do strzykawki+ szybko się rozpuszcza nir wiem jak inne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 2 Czerwca 2023 W dniu 31/05/2023 o 19:46, czanczanek napisał: @Kolbertus ok, ale to w końcu kiedy to ciachac ? Bo mleczne to one ju są, ale te topy jakoś słabo zbite Uleciała mi gdzieś Twoja odpowiedź. Poczekaj jeszcze z tydzień, niech napuchną i wtedy ścinaj. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 2 Czerwca 2023 @cejerowski21 ok to będę próbował w weekend, a co ile to podlewać? @Kolbertus ok, to dam tydzień i ciacham. Dziękuję za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 2 Czerwca 2023 @czanczanek tak jak normalnie podlewales, co 2/3 dni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 2 Czerwca 2023 @cejerowski21 ale nie widze na necie z tej firmy miodu @cejerowski21 acha dobra napisles jakiegokolwiek ok to ogarnę coś dziękuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 16 Czerwca 2023 @Bob drzewny @dziurawy @cejerowski21 @grolsch3 @Kolbertus ścinać już? Połowa trichomow mlecznych połowa przeztoczystych ale moc jest bo był test 🙂 czy dac jej jeszcze czas? Bo nie lubię jak wgniata w fotel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Czerwca 2023 @czanczanek jak z dolu topy cie kopie to jest git 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 16 Czerwca 2023 @dziurawy kopie dobrze, a na prawdę mam duży staż palenia za sobą, co prawda miejscami jeszcze biale włoski gdzie nie gdzie ale większość brązowych, nie lubie jak palonko za bardzo wchodzi w baniak 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Czerwca 2023 @czanczanek To twoja sprawa, jak moc ci odpowiada to po co pytasz, twoje doznania są tutaj najważniejsze, jak temat spełnia twoje oczekiwania to możesz ciąć, ale gdy nie ma pełnego mleka to roślina dojrzała nie jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 16 Czerwca 2023 11 minut temu, czanczanek napisał: kopie dobrze, a na prawdę mam duży staż palenia za sobą Dobrze jest powtórzyć test w kolejnym dniu czy aby napewno nie zadziałał efekt wkręcenia sobie jakiego to killera się wyhodowalo 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 17 Czerwca 2023 Ja bym czekał na mleko pełne, żeby potem nie żałować "mogłem potrzymać jeszcze chociaż ten tydzień" 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach