begginergrw 15 Napisano 8 Lipca 2023 @Bob drzewny niestety nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 9 Lipca 2023 @begginergrw to będziesz musiał kombinować, bo jak będą upały długie to cholera wie jak to będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 12 Lipca 2023 Kolejna aktualizacja Santa Marta haze auto dzień 45 Gorilla Glue auto dzień 42 Santa marta haze auto dzień 39 Najwieksza santa marta juz chyba zaczyna kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 12 Lipca 2023 @begginergrw tą drugą chyba coś zaczęło podgryzać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 12 Lipca 2023 @Bob drzewny jeśli chodzi o gorille to coś ją podgryzło i nieźle się przypaliła i do teraz nie wiem od czego (Poniżej zdjęcie z DNIA 36) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 12 Lipca 2023 @begginergrw temp może nie ogarniała bo za mało wody, jednak okropne te upały w ostatnim czasie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazzyX56 6 Napisano 19 Lipca 2023 @begginergrw czekam na kolejne relacje i zdjęcia🙃😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 19 Lipca 2023 (edytowane) W dniu 13/07/2023 o 01:28, Bob drzewny napisał: @begginergrw Ty chyba podgryzionej nie widziałeś🤣 Edytowane 19 Lipca 2023 przez Zycienamaxa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 19 Lipca 2023 (edytowane) @CrazzyX56 Kolejna aktualizacja Santa Marta haze auto dzień 51 Gorilla Glue auto dzień 48 Santa marta haze auto dzień 45 Wszystkie juz zaczynają kwitnąć, na najwiekszej wyszedl prawdopodobnie jakis niedobór jeszcze nie zidentyfikowałem ale oby wszystko wyszło na najmniejszej santa marcie był przeprowadzany trening. A tak wygląda trening od boku Edytowane 19 Lipca 2023 przez begginergrw 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 19 Lipca 2023 jak sie nazywa ten trening? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 19 Lipca 2023 @Hawudepiasz nie znam sie na tym po prostu lst próbowałem zrobić i takie coś wyszly 3 szczyty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazzyX56 6 Napisano 19 Lipca 2023 @begginergrw u mnie jakoś lepiej kwitnie🤨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 19 Lipca 2023 @CrazzyX56 ale to dlatego ze twoja santa Marta zaczęła kwitnienie koło 39 dnia a moja w 45 dopiero mini włoski miala ale jeszcze da sobie rade 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Lipca 2023 Strasznie małe jak na ten wiek, to już prawie pedofilia ha ha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 28 Lipca 2023 Siema kolejna aktualizacja po wakacjach wrociłem i zastałem smitny widok bo nie było już gorilli a reszta poobgryzana i bez łodyg Santa marta haze auto dzien 61 Santa marta haze auto dzień 55 I pytanie bo nie jestm pewny czy to ślimaki by tak zrobiły że kilka łodyg od dołu by zjadły i pobgryzały łodygę ? I jeszcze pytanie z racji iz jestem poczatkujacy sie zastanawiam czg tk normalne czy to hermy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lipca 2023 To normalne...to są kieszenie nasienne, normalnie po zapyleniu tam znajdują się nasiona, gdzie pokazujesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 1 Sierpnia 2023 @begginergrw jak z kólek wystają włoski to nie ma się czym martwić😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Sierpnia 2023 @begginergrw slimaki ta sa skur...powaznie. kup sol i posyp dookola tak z metr od rosliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 1 Sierpnia 2023 @begginergrw to nie sa nasiona spokojnie, to normalne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 5 Sierpnia 2023 Siema kolejna aktualizacja Niestety została ostatnia roślina już tylko i nie woadomo jak długo jeszcze bedzie dopóki nic jej nie zje Santa Marta haze dzień 68 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach