LiitlebigWeed 132 Napisano 11 Lipca 2023 @Mr.Green mam za mała przestrzeń na większy rozrost. bo to tylko 50x50 . jakbym miał 120x120 to obie po2 mc. byłyby wielkie jak krzak truskawek. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 16 Lipca 2023 fotki z wczoraj rana przed podlaniem z dawką papu. Nie wiem czemu ale ten top jest jakiś sflaczały i nie wyrośnięty. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 16 Lipca 2023 @LiitlebigWeed ja tu nie widzę topów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 16 Lipca 2023 (edytowane) 9 minut temu, Monako napisał: @LiitlebigWeed ja tu nie widzę topów bo to jeszcze nie flo. dopiero w niego wchodzi. Edytowane 16 Lipca 2023 przez LiitlebigWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 16 Lipca 2023 @LiitlebigWeed wiec nie widać topów ogólnie to duży busz i ta lampa nie nabije za bardzo tych przyszłych topów a nie wiem czy na wysokość się wyrobisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Lipca 2023 @LiitlebigWeed ciasno tam 🙂 tego topa to bym usunął. Wygląda jak pierwszy w kolejce do plechy.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 23 Lipca 2023 1 tydzień po przestawieniu z 18 godzin na 12. oba dostały papu. 1mg top maxa i bio bloom, 2mg bio heaven i activera. ph 6,2 wilgotność- nie wiem bo mi bateria padła. na oko, to gdzieś 55% za bardzo pod koniec wystrzeliły mi do góry. przez co niektóre są kilka cm od lampy. a wyżej już lampy nie podniosę. cała gałąź ze sflaczałymi liśćmi wyciąłem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lipca 2023 (edytowane) One jeszcze moga urosnąć Edytowane 23 Lipca 2023 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 23 Lipca 2023 przestałem je podlewać bio growem czy fishmixem. dostają tylko wode. albo wode z bio boostem. maja kwitnąc bo nie zainstalowałem siatki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 24 Lipca 2023 @LiitlebigWeed daj trochę wyższe pH tak z 6.4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 28 Lipca 2023 2 tydzień po przestawieniu na 12h. topiki sie kształtują czy jeszcze nie?? 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 28 Lipca 2023 @LiitlebigWeed kwitnie i zapewnie jeszcze wystrzeli do góry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 29 Lipca 2023 @LiitlebigWeed tak jak kolega wyżej, to włoski kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Lipca 2023 Wjeżdża FLO. Zapinaj pasy. Szykuj zarelko i lecimy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lipca 2023 Rewelacja one duże będą ile mniej więcej wyjdzie ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 29 Lipca 2023 13 godzin temu, Pablo 1988 napisał: Rewelacja one duże będą ile mniej więcej wyjdzie ?? mam nadzieje że topiki będą wielkości pięści. i nie połamią gałęzi przez to. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 @LiitlebigWeed by tak było to warto wyciąć trochę dołów. Śmiało możesz ogolić 20% rośliny.. od dołu 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 Jak ustawisz tak doniczki to rośliny będą miały więcej miejsca. A wszystko poniżej tej lini możesz wywalić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Lipca 2023 Panie wycinaj bo gestwina straszna 💣💥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 30 Lipca 2023 mam obecnie remont. bo było malowanie i wstawianie okien i sprzatanie po tym śmietniku. wiec musiałem to dobrze ukryc i uszczelnić. jak ten chaos z remontem sie skończy to bedzie golenie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach