stealr 0 Napisano 15 Maja 2023 AK-47, Jack Herer 47, Gorilla Glue, Orange Bud, Pineapple Express (wszystkie w wersji auto). Która z tych odmian będzie najlepsza na outdoor? Liczą się dla mnie: krótki czas uprawy (że jak zasadzę na początku czerwca, to żeby plony były jeszcze w sierpniu), spory plon (warunki będę miał nienajlepsze, więc oczekuję chociaż te 35g), wzrost do 150cm, żeby nie była wymagająca (będę stosował tylko tani nawóz, gleba jakaś z dworu pewnie, ewentualnie ogarnę obornik). To będzie moja pierwsza uprawa, więc nie wiem która roślina będzie najlepsza pod tymi względami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Maja 2023 @stealr weź każdą bo z jedną roślina różnie może być, sarna Ci zeżre i po roślinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 15 Maja 2023 Każdy z tych automatów dojdzie ci w ok 70dni. Najczęściej słyszałem o ak, chyba najwiecej osob to bierze na 1 out. pineapple express @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Maja 2023 @cejerowski21 wszystkie w wersji auto więc dojdą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 15 Maja 2023 @Tester okej, racja. Pomyślałem o f1 odrazu jak usłyszałem gorilla glue. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Maja 2023 2 godziny temu, cejerowski21 napisał: Każdy z tych automatów dojdzie ci w ok 70dni. tego nikt nie wie stawiam na ok.90 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stealr 0 Napisano 15 Maja 2023 @Andi nie no będzie rosło gdzieś na polu więc zwierząt nie będzie poza tym budżet pozwala na jedno ziarno xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach