cjhouse 6 Napisano 27 Czerwca 2023 (edytowane) Wstyd mi pisać Na forum było 1g na 5l do rozpuszczenia w konewce A ja se dawałem płaska łyżeczkę,tylko że wychodzi kuźwa 3-4g na 2 litry wiec dawalen więcej ale nie myślałem że spale krzaka,w tym jeszcze był biohumus,wiec moim zdanie azofoska i biohumus to był ogień dla ziola Edytowane 27 Czerwca 2023 przez cjhouse @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 27 Czerwca 2023 @cjhouse to wtedy bez problemu możesz walić flusha doniczki i odkrecisz w miarę swój błąd, jedynie flush musi być zrobiony wtedy poprawnie wiadomo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 27 Czerwca 2023 Bob,to co źle zrobiłem muszę wziasc sobie do serca od przelania rośliny na początku po słabe lampy w żyrandolu do przenawożenia bo wtedy to taniej mi wulyjdzie kupienie towaru u kumpli Wstyd mi pisać Na forum było 1g na 5l do rozpuszczenia w konewce A ja se dawałem płaska łyżeczkę,tylko że wychodzi kuźwa 3-4g na 2 litry wiec dalem przesadziłem,a do tego biohumus 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 29 Czerwca 2023 @cjhouse każdy się uczy, błędy na sobie najbardziej bolesne, ale najwięcej też uczą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 10 Lipca 2023 Takie mam już krzaczki Pytanie do was,czy ścinać już czy nie? Trichomy są już mleczne i pokazują się już bursztynowe ja bym jeszcze przytrzymał a jak mi wy poradzicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 12 Lipca 2023 @cjhouse a ile one już tam kwitną? Dobrze jakby wyjadły te liście, bo będziesz miał palenie o chemicznym smaku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 12 Lipca 2023 Miałem trochę z nimi problemy jak na początku pisałem i te dwie odratowalem,ale z miesiąc już topy będą i te na samej gorzej już pokazują trichomy w większości bursztynowe i niewiem czy obcinać je czy nie a te na dolnych piętrach mleczne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2023 @cjhouse zależy co chcesz osiągnąć. Pelne mleko jak masz to roslina do ścięcia, jeżeli przetrzymasz na więcej bursztynów będzie mocniejsza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 17 Lipca 2023 Sciąlem krzaka,trichomy mleczne ale i były też bursztynowe,i powiedzcie czy na pierwszy raz to dobrze czy źle po błędach takich jak na początku przelanie przenawożenie azofoska Ile będzie z tego jak ususze?że 30g by było? A z liści można co zrobić bo niby słyszałem że hasz,czy poprostu nic z tego? Zauwarzylem że plagron Terra bloom i plagron pk 13-14 robi niezła robotę,niż biohumus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Lipca 2023 21 minut temu, cjhouse napisał: Sciąlem krzaka,trichomy mleczne ale i były też bursztynowe,i powiedzcie czy na pierwszy raz to dobrze czy źle po błędach takich jak na początku przelanie przenawożenie azofoska nie najlepiej ale zawsze to coś 22 minuty temu, cjhouse napisał: Ile będzie z tego jak ususze?że 30g by było? to się okaże 22 minuty temu, cjhouse napisał: A z liści można co zrobić bo niby słyszałem że hasz,czy poprostu nic z tego? no można hasz ale dużo by tego nie wyszło z takiej ilości 23 minuty temu, cjhouse napisał: Zauwarzylem że plagron Terra bloom i plagron pk 13-14 robi niezła robotę,niż biohumus bo to nawozy na kwitnienie, biohumus na wzrost @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 17 Lipca 2023 10 minut temu, Andi napisał: nie najlepiej ale zawsze to coś to się okaże no można hasz ale dużo by tego nie wyszło z takiej ilości bo to nawozy na kwitnienie, biohumus na wzrost Ale tu było że ktoś lądował biohumusa na kwitnienie,tylko zwiększał dawkę bo jest slaby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 17 Lipca 2023 Zrób wódkę, albo nalewkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Lipca 2023 2 godziny temu, cjhouse napisał: Ale tu było że ktoś lądował biohumusa na kwitnienie,tylko zwiększał dawkę bo jest slaby bo azot na kwitnieniu jest też często potrzebny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 17 Lipca 2023 3 godziny temu, Glut78 napisał: Zrób wódkę, albo nalewkę Heh właśnie czytam o tym😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 17 Lipca 2023 @cjhouse Daj znać ile wyszło po wysuszeniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 18 Lipca 2023 (edytowane) Szkoda gadać☹️ 2dni przy wiatraku komputerowym,i już 26 g Muszę żarówki zwiększyć bo mało lumenów ,i nie popełnić tych błędów co zrobiłem Edytowane 18 Lipca 2023 przez cjhouse 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach