Gość Napisano 19 Maja 2023 @Kolbertus chwila chwila !!! robisz focie jak dziewczynki ida spac ?? jakiej wielkoscie te donice ? ja do 6L leje 500 na glowe @Zielone krainy spod zdjecia : Dodam, że liście nie są jakieś wiotkie i delikatne. Pomimo oklapniecia są mocne i twarde - jeśli ma to jakieś znaczenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Maja 2023 @Kolbertus To magia , może ktoś ci urok na rośliny rzucił, ja nie znam innej możliwości , jak przesuszenie lub przelanie :D Związku z tym nie pomogę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 19 Maja 2023 1 minutę temu, dziurawy napisał: @Kolbertus chwila chwila !!! robisz focie jak dziewczynki ida spac ?? jakiej wielkoscie te donice ? ja do 6L leje 500 na glowe Dosłownie minutę po zgaszeniu światła. Doniczki po 11 litrów każda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2023 @Kolbertus jak podlewasz wylatuje dolem woda ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 19 Maja 2023 @Zielone krainy spoczko. Zobaczymy co przyniesie jutro. 😉 @dziurawy malutko. Dosłownie kikanascie kropel. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2023 @Kolbertus tak jak pisalem ja na 6L donice leje 500 ml na glowe i to ost bylo za malo jak po dniu mialy sucho u mnie 42 dzien @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 19 Maja 2023 @dziurawy no nic. Zobaczymy co przyniesie jutro. Ogólnie rosliny są w dobrej kondycji. Wydaje mi się, że nic im nie brakuje. Czas pokaze. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2023 @Kolbertus to mi wiecej wylatuje ale potem roslinka dopija z tackii i nic nie ma ja nie dotykam roslinek bez rekawiczek i jak ida spac to maja u mnie gwarancje snu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 19 Maja 2023 @dziurawy teoria jest taka ze podlewamy 10/15% donicy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2023 @Kolbertus ja zagladam 4 razy dziennie musze wiedziec na biezaco co tam sie dzieje jaki huj tam sie zakradl @hubert2020 rozwin mysl ?? co to znaczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 19 Maja 2023 3 minuty temu, dziurawy napisał: @Kolbertus ja zagladam 4 razy dziennie musze wiedziec na biezaco co tam sie dzieje jaki huj tam sie zakradl @hubert2020 rozwin mysl ?? co to znaczy ? Ja też. 😄 @hubert2020 czyli 1,1-1,2l na raz na każdą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2023 @Kolbertus wlewaj po malu wpierw do jednej 300 ml do kolejnej 300 ml i bedziesz widzial na dole jak bedzie wyplywac woda, lepiej mniej niz za duzo na kolejny raz dasz wiecej i wiecej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 20 Maja 2023 Update: dzień 31. Wygląda na to, że chyba spanikowałem. Wszystko wróciło do normy. Liście ładnie sie podniosły. Nie mam pojęcia co mogło się zadziać. @Zielone krainy@dziurawy@hubert2020 dziękuję Wam panowie za zainteresowanie tematem. Być może urok, jak to napisał jeden z Was, ale na szczęście dzielnie zwalczony przez roślinki. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja 2023 @Kolbertus spoko frytki majonez ale podlales wody i pomoglo ?? @dziurawy czy zdjecie robiles zaraz po spaniu roslinek ?? i nie mialy czasu wstac ? ogladales filmik z yt ? 450 tys zdjec zlozone w film mi sie mega podoba !!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 20 Maja 2023 (edytowane) @dziurawy nie robiłem kompletnie nic. Chcialem poczekać do dzisiaj. Jeśli nic by sie nie zmieniło to zacząłbym działać. Poprostu wstałem dzisiaj rano koło 8. Światło zapala się o 4, więc był już dzień od czterech godzin u moich dziewcząt. I okazało się, że jest wszystko git. 😉 Edytowane 20 Maja 2023 przez Kolbertus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja 2023 @Kolbertus to wczoraj kiedy zrobiles zdjecie ? zaraz jak wstaly ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 20 Maja 2023 @dziurawy zaraz jak poszły spać. Chwilę po zgaszeniu światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja 2023 @Kolbertus ty bys sie nie wkurwil jak bys poszedl spac i zaraz by cie ktos budzil ?? byly zaspane jeszcze jak ida spac nie rob nic , chyba ze chcesz je wyjebac na ogrodek po 50 dniach walki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 20 Maja 2023 1 minutę temu, dziurawy napisał: @Kolbertus ty bys sie nie wkurwil jak bys poszedl spac i zaraz by cie ktos budzil ?? byly zaspane jeszcze jak ida spac nie rob nic , chyba ze chcesz je wyjebac na ogrodek po 50 dniach walki Będę miał na uwadze. 😅To dziewuchy więc mogą być później rozkapryszone. 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 23 Maja 2023 Update: dzień 34. Zaczynają sie tworzyć całkiem fajne kwiatostany. Jeśli dotrwamy do końca to będzie sporo do palenia. W międzyczasie przycinam liście wiatrakowe na samym spodzie roślin, oraz te zasłaniające coraz to nowe, tworzące się szczyty. Temp. 24-25. Wilgoć 50-60%. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach